Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Alavés har, trots ett fördelaktigt spelschema, förlorat fyra av de sex senaste ligamatcherna

  • Alavés åkte ur Copa Del Rey senast efter att ha förlorat med 5-0 mot Almeria från andradivisionen

  • Sevilla gör en ruskigt stark säsong och kommer formstarkt

  • Sevilla kommer med en resultatrad på 3-1-1 de fem senaste, där man stött på lag som Valencia, Villarreal, Atlético Madrid, Real Sociedad och Real Betis

  • Alavés hittar vi endast två poäng ovanför nedflyttning

Får det tufft

Det går inte speciellt bra för Alavés just nu. Man inledde säsongen godkänt och efter att man tagit poäng mot Barcelona och vunnit över Real Madrid ökade förhoppningarna, men det har istället bara gått sämre och sämre. Sedan bragdvinsten mot de regerande mästarna har Alavés endast vunnit en ligamatch av sju möjliga och majoriteten av matcherna har man förlorat. Alavés placerar sig nu endast två poäng ovanför nedflyttningsstrecket – samtidigt som ett tufft spelschema väntar framöver.

På senaste tiden har Alavés inte lyckats få med sig speciellt många poäng trots att spelschemat varit ganska fördelaktigt. Blir intressant att se hur man tar sig an de kommande veckorna som är fyllda av tuffa matcher i La Liga, att döma av vad vi fått se hittills hade det knappast förvånat om man åker ner under det röda strecket. Laget kan iallafall lägga allt sitt fokus på just ligan numera, eftersom att man åkte ur Copa Del Rey i veckan efter att ha förlorat mot Almeria från andradivisionen med hela 5-0.

Intar en fjärdeplats!

Sevilla gör det alltjämt riktigt bra. Med en match mindre spelad än sina konkurrenter har man möjligheten att hoppa upp på en fjärdeplats efter tisdagens match – något man bör lyckas med. Sevilla kommer formstarkt, detta trots att man har ett riktigt tufft spelschema bakom sig. Tre vinster, ett kryss och en förlust har det blivit i de fem senaste, där motståndarlagen varit Valencia, Villarreal, Real Betis, Real Sociedad och Atlético Madrid. Ett väldigt starkt facit med andra ord, och samtidigt ett facit som inte höjer speciellt många ögonbryn med tanke på nivån laget håller.

Tidigare inbördes möten talar även för tisdagens bortalag, som är obesegrade mot Alavés i fem raka möten. Senast Sevilla besökte Baskien för att ta sig an Alavés gick man segrande – här finns det anledning att tro på ytterligare en seger och oddset vi bjuds på är ett riktigt fint sådant.

Två units investeras i en Sevilla-seger!

Speltips.se ger tipset:

sevilla vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/1 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.