Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Boston är stora favoriter.

  • Buffalo har förlorat hela tolv raka matcher.

  • Buffalo har bara vunnit sex matcher totalt den här säsongen.

  • Buffalo har precis sparkat sin tränare och det kommer vara en tuff period framöver nu innan det nya spelet sätter sig.

  • Boston vill gärna fortsätta på det vinnande spåret och det kommer man lösa om man spelar sitt bästa här.

Tolv raka förluster

Mackenzie Blackwood gjorde 33 räddningar för New Jersey Devils som gav Buffalo Sabres sin, lyssna på detta, tolfte (!) raka förlust med en 3-2 seger i Prudential Center under natten till onsdag. Brandon Montour gjorde två assist och Jonas Johansson gjorde 24 räddningar i målet för Buffalo. Det har också kommit fram att Buffalo faktiskt har sparkat sin huvudtränare Ralph Krueger efter den här matchen. Krueger var i sin andra säsong med laget och fick alltså nu gå.

Buffalo är 6-18-4 för säsongen och på de tolv senaste matcherna har man alltså gått 0-10-2 och på dem matcherna har man haft en målskillnad på 19-49. Det finns inte mycket som talar för Buffalo den här säsongen och det känns som dem förstått att den här säsongen bara är att glömma. Nu ska man spela med en ny tränare och det kommer ta ett tag innan det sätter sig osv, en seger för Boston känns given.

Vladar stark i första starten

Dan Vladar gjorde 34 räddningar i hans första NHL start och Boston Bruins slog Pittsburgh Penguins med 2-1 i PPG Paints Arena under natten till onsdag. Trent Frederic gjorde ledningsmålet i den tredje perioden och David Pastrnak gjorde det första målet för Bruins. Laget är nu 15-8-4 för säsongen och hade inför matchen förlorat två raka matcher med en målskillnad på 1-8. Dem förlorade mot just Pittsburgh med 4-1 i den första av dessa två raka matcherna.

Boston har vunnit två av de fyra senaste matcherna men det spelar inte så stor roll utan man möter ju Buffalo Sabres här som har förlorat hela tolv raka matcher. Dessutom så har dem precis sparkat sin tränare och det kommer vara till en fördel för Boston, det finns stor chans för dem att fortsätta på det vinnande spåret här.

Speltips.se ger tipset:

Boston Bruins att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/3 kl 15.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.