SPELTIPS 19/5 inför Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets: Val av sida

Det är dags för match fyra där Vegas tar emot Winnipeg och har chans att utöka matchserien till en 3-1 ledning för att sedan ha matchboll i tre matcher. Vegas har spelat en fantastisk hockey under slutspelet och därmed finner jag ett fint spelvärde till den raka ettan.

Match: Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets (NHL) | Speltips: 1 | Odds: @2.50 | Units: 2/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 02:00

Fortsatt starkt offensivt spel från hemmalaget

Vegas har verkligen stått för ett fantastiskt slutspel och med en vinst inatt ger man sig själva ett guldläge att ta sig vidare till den stora finalen! Vegas har utan tvekan varit ett utav de bästa lagen på hemmaplan under grundserien och formen har verkligen hållit i sig nu under slutspelet, man har vunnit fem utav sex möjliga matcher hemma i T-Mobile Arena. Det offensiva spelet har varit nyckeln till denna framgång då man lyckats hitta nätet 22 gånger på dessa sex matcher och endast släppt in 10, en statistik som talar för sig själv.

Som nykomling skulle man aldrig kunna tänka tanken att man skulle stå i en Conference Finals och endast två vinster ifrån den stora finalen, något som verkligen kommer spela roll inatt. Att kunna motbevisa alla och framförallt sig själva att man hade det som krävdes för att ta sig hela vägen och potentiell stå som det vinnande laget för att sedan få lyfta bucklan.

Efter som Vegas är otroligt tuffa på hemmaplan tror jag dessvärre Winnipeg får det svårt i detta fjärde möte, men man ska inte räkna med att det kommer bli en överlägsen seger utan Vegas kommer få till att kriga hela matchen.

Bortalaget måste sätta det defensiva spelet i fokus

Winnipeg inledde denna matchserie med en 4-2 vinst men har sedan dess fått se sig besegrade i två raka matcher, något som inte hänt under slutspelet innan och formen ser ut att nå sitt slut. Jets har spelat en otroligt bra hockey under grundserien och stora delar utav slutspelet men när man fick Vegas som motståndare har man fått det allt mycket tuffare. Det stora problemet för Winnipeg har varit att man inte kunnat stoppa Vegas offensiva spel, något man måste hitta en lösning på innan matchserien är över.

Faktum är att Winnipeg slutade grundserien på en tredje plats i det defensiva spelet där man släppte in 2.47 mål per match och samtidigt lät man motståndarlaget skjuta 30.6 skott per match, ett bevis på att man haft det tufft med spelet på egen planhalva. Dessutom har Jets inte varit jätte övertygande på resande fot, om man jämför med Vegas 34 vinster av 47 möjliga på hemmaplan, då man lyckats vinna 24 av 48 matcher. Dock ska det nämnas att på de senaste 27 matcherna har Jets stått som segrare i 20.

Dock sätter jag Vegas som vinnare i detta möte eftersom spelet på hemmaplan varit otroligt bra och med sitt offensiva spel, som verkligen är på topp, kan man inte undgå det fina oddset som Unibet erbjuder. Faktum kvarstår att Vegas har en otrolig form och fortsätter man leverera på samma sätt som man gjort, i både det defensiva och offensiva spelet, ska man kunna knipa hem en seger inatt utan problem

Speltips: Vegas Golden Knights vinner matchen

Mitt speltips blir således den raka ettan till 2.50. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas har vunnit fem utav sex möten på hemmaplan under slutspelet

  • Vegas offensiva spel är verkligen på topp

  • Det defensiva spelet från Winnipeg har varit glest

  • Vegas har vunnit 34 matcher av 47 möjliga på hemmaplan

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 2.50 för det raka spelet, ett odds vilket måste testas. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 2.50 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Skrivet av |2018-05-19T14:14:48+00:0017 maj, 2018|Ishockey, NHL|0 kommentarer
18-årig idrottsfanatiker med störst intresse för basket men även ishockey. Jag har spelat hockey i många år och har därför bra koll på många olika ligor runt om i världen. Men mitt största fokus ligger i världens bästa basketliga, NBA. Håll koll på hemsidan för att ta del utav mina tips!

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok