Jag väljer att spela på Brighton över 1,5 kort i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brighton snittar 2,0 kort/match i säsongens ligaspel.

  • Domaren Stuart Attwell har givit ut elva gula kort i hans tre PL-matcher den här säsongen.

  • Brighton löste spelet i deras senaste ligamatch mot Brentford.

  • Brighton besitter en fysisk backlinje med bland annat Lewis Dunk och Shane Duffy. De spelar hårt och går in fullt i närkamperna.

  • Det är två bra lag som drabbas samman och vi har fått se mer känslor nu när publiken är tillbaka igen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Brighton över 1,5 kort hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Fysiskt hemmalag

Premier League fortsätter under söndagen och vi riktar blickarna till den engelska sydkusten. Hemmalaget Brighton & Hove Albion har gått som tåget hittills och kommer absolut att ge Leicester en tuff match om poängen. Till skillnad ifrån förra säsongen har Graham Potter och hans mannar haft stolpe in i de inledande ligaomgångarna. De har lyckats vinna de jämna matcherna som de föll på ifjol.

Det har verkligen varit ett steg framåt och försvarsspelet har sett oerhört stabilt ut trots att de tappade nyckelspelaren Ben White i somras. Brighton spelar med tre mittbackar och där har laget en enorm fysik med bland annat Lewis Dunk och Shane Duffy. Hemmalaget spelar med en aggressiv press och det har lett till en del kort den här säsongen. Brighton snittar 2,0 kort/match i ligasäsongen hittills. Det är ett tufft möte som väntar och vi tror på ett känsloladdat möte nu när publiken manar på från läktarhåll.

Känsloladdad tillställning

Leicester har blandat och gett i inledningen av säsongens ligaspel. För Brendan Rodgers mannar har det blivit två vinster och två förluster efter fyra spelade ligamatcher. Det ska visserligen tilläggas att förlusterna varit mot starka Manchester City och West Ham United. Mot de sistnämnda drog Leicester på sig ett rött kort i första halvlek som blev totalt avgörande och förklarar det höga antalet insläppta mål.

Gästerna har en väldigt stark spelartrupp och det ska helt klart vara med och tävla om Europa-platserna den här säsongen. Leicester har ett lättare spelschema i Premier League som väntar, men de ska även lyckas kombinera ligaspelet med ett gruppspel i Europa League. Det gäller att Rodgers luftar truppen så mycket som möjligt i de tuffa veckorna annars kan skadelistan växa. Det är Stuart Attwell som dömer söndagens match mellan Brighton och Leicester. Han har givit ut elva gula kort i hans tre matcher den här PL-säsongen, vilket ger ett snitt på 3,66 gula kort per match. Vi tror att det gula kortet kommer synas och dukar fram ett kortspel på hemmalaget!

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 15:00
Brighton - Leicester
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.