manchester united -1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester United vann mot Crystal Palace med 2-0 när lagen möttes nu i somras

  • Manchester United har fjorton raka matcher utan förlust i Premier League, bäst siffra i serien

  • Crystal Palace avslutade väldigt svagt under sommaren medan United öste på och löste topp-4

  • Crystal Palace har förlorat sju av sina nio senaste matcher i Premier League – i vilka man endast gjort fyra mål framåt

  • Manchester United är det klart starkare laget och väntas starta sitt nyförvärv Van de Beek

De rödklädda gör entré

Vi gör oss redo för en lördag fullspäckad med engelska matcher och ett flertal från Premier League. Manchester United har, likt många andra lag, inte hunnit lira första matchen ännu men nu är det dags. Här går man in som stora favoriter mot ett Palace som faktiskt besegrade United på Old Trafford förra säsongen, men jag finner spelvärde i handikappspelet. Manchester United öste på rejält i ligan i somras och lyckades till slut lösa en topp-4 placering. Bruno-effekten har varit påtaglig och det känns verkligen som man är på gång nu. Under sommaren gjorde man en tung värvning i Van de Beek, ska bli intressant att se vad holländaren kan bidra med.

Dessa två lagen möttes ju i slutet av förra säsongen, då i London. Manchester United gick då segrande med 2-0 komfortabelt och något liknande hade jag kunnat se framför mig även på lördag.

Inga poäng för Palace

Crystal Palace inledde med seger i första omgången då man besegrade Southampton med 1-0. Härlig vinst, men här väntar betydligt tuffare motstånd. Man börjar ju om på ny kula nu när det vankas ny säsong, men det går ändå inte att bortse från det faktum att man visade sig väldigt svaga under slutet av förra säsongen. Hodgson och hans manskap förlorade sju av de åtta sista matcherna, där man dessutom blev nollade i hela sex stycken. En extra skön seger mot Southampton med andra ord, frågan är bara om man kommer lyckas stå emot mot Manchester United som väntas härnäst.

Tycker oddset på att United vinner med minst två bollar är väldigt generöst, där vi nästan dubblar vår insats. Påtaglig skillnad på hur lagen avslutade ligan i somras och Manchester United förbättrade sig rejält andra halvan av den säsongen. Jag går in på United -1,5 mål, men håller nere insatsen en aning – spelet läggs på Unibet som är en av bettingsidor swish.

Speltips.se ger tipset:

manchester united -1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.