Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det går inte att betta emot Rangers i den här matchen.

  • Buffalo har förlorat 18 (!!) raka matcher.

  • Buffalo ska spela en match till innan denna matchen mot Philadelphia vilket innebär en dags mindre vila.

  • Rangers gjorde en oerhört stark match mot Washington senast och kommer ha självförtroendet med sig inför den här.

  • Rangers har vunnit fyra av sina sex senaste matcher.

Dem kan inte vinna

Buffalo Sabres släppte in fyra obesvarade mål efter den andra perioden vilket inkluderade ett av Ivan Provorov efter bara 42 sekunder spelade av övertiden. Det innebar också att Buffalo förlorade sin 18:e raka match efter en 4-3 förlust mot Philadelphia Flyers i KeyBank Center under natten till tisdag. Sabres är 0-15-3 sedan den 23:e februari och utökade NHL:s längsta förlustsvit sedan straffläggning blivit introducerat till ligan under säsongen 2005-06 vilket gjorde det omöjligt för oavgjorda matcher.

Buffalo hade en del ljusa stunder och hade till och med en 3-0 ledning men det skulle, som vanligt känns det som, inte hålla. Målen gjordes av Henri Jokiharju, Cody Eakin och Montour. Målvakten Linus Ullmark gjorde 32 räddningar mellan stolparna och laget är nu 6-23-5 för säsongen. Det ser absolut inte bra ut för dem och jag tror det kommer bli tufft mot Rangers.

Guldläge

Artemi Panarin gjorde ett mål och två assist i den tredje perioden och New York Rangers lyckades vända och vinna mot Washington Capitals med 5-2 i Madison Square Garden under natten till onsdag. Rangers låg under med 2-0 tidigt i den första perioden men man lyckades göra fyra mål i den tredje perioden för andra raka matchen på tre dagar mot just Capitals. Den första matchen slutade med en 5-4 förlust för Rangers i Capital One Arena under natten till måndag. Washington hade inför denna matchen tre raka segrar.

Filip Chytil gjorde mål och Igor Shesterkin gjorde 30 räddningar för att hjälpa sitt Rangers att vinna den första matchen på elva försök den här säsongen när man legat under inför den tredje perioden. Kakko sa efter matchen att det här var en väldigt bra prestation av laget och väldigt viktig då Washington är ett väldigt bra lag samtidigt som man behöver poäng i dagsläget. Man kan inte annat än att hålla med och det finns guldläge att ta ytterligare två poäng mot Sabres nu här.

Speltips.se ger tipset:

NY Rangers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/3 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.