Match: Schweiz-Danmark | (JVM) | Speltips: Schweiz -1 asian| Odds: 2,00 | Spelstopp: 23:00 | Spelbolag: Coolbet

Danmark har överraskat rejält såhär långt, kan man göra det även idag?

Schweiz är ett bättre lag än vad man kan tro och framförallt är de fem bästa spelarna riktigt vassa. Man visade mot Sverige att man blir ett lag att räkna med i turneringen. Får man en bra start idag så lär inte Danmark ha en chans.

Danmark har chockat många såhär långt efter segrarna mot Tjeckien och Finland, dessa segrar innebär att man nu är klara för kvartsfinal. Laget har blivit bättre och bättre för varje år som gått, att dessa segrar nu kommit är egentligen inte någon jättesensation. Landet är verkligen på uppgång och trots att man har få toppspelare så lyckas man istället genom ett fint samarbete som lag. Imponerande!

Danmark är redan klara för kvartsfinal medan Schweiz verkligen behöver en seger. Danmark har gjort det bra men har samtidigt haft flytet med sig och att man ska ha det i en tredje raka match när man redan är klara känns inte så troligt. Schweiz är ett väldigt bra lag och framförallt så har man en spets som Danmark inte är i närheten av. Jag tror att det finns bra chans till en seger för Schweiz idag och förhoppningvis med fler än 1 mål. Schweiz -1 asian testas till 2,00x pengarna testas hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet