Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har vunnit hela fem av deras sju ligamatcher den här säsongen.

  • Brighton har endast vunnit en av deras åtta ligamatcher den här säsongen.

  • Aston Villa har redan besegrat både Liverpool och Arsenal. De förstnämnda besegrades i en makalös 7-2 seger som chockade hela fotbollsvärlden.

  • Lagkaptenen Jack Grealish är en av ligans hetaste spelare just nu, han har mäktat med 4 mål och fem assist hittills.

  • Brighton har bara gjort två mål på deras tre senaste ligamatcher.

Succéstart för den anrika klubben

Premier League har minst sagt bjudit på massvis med överraskningar den här säsongen. Vi har redan fått bevittna flera otroliga skrällar och det känns som att alla kan slå alla i nuläget. Storlag hittas på den nedre halvan av tabellen medan till exempel Southampton och Aston Villa hittas i toppen. Säsongen har varit lite upp och nervänd hittills, men det är kanske inte så konstigt med tanke på den rådande situationen runt om i världen.

Aston Villa har varit ett av säsongens utropstecken efter åtta spelade omgångar. Laget inledde ligaspelet med fyra raka segrar där den otroliga 7-2 segern mot mästarna Liverpool är inkluderad. Aston Villa körde fullständigt över mästarna och Jack Grealish och Ollie Watkins producerade mål efter mål, ett resultat som chockade hela fotbollsvärlden. Kaptenen Jack Grealish är en av ligans hetaste spelare just nu och ligger bakom det mesta av Villas anfallsspel. Men han har även fått sällskap av inlånade Ross Barkley som har blivit ett fint tillskott till Dean Smiths gäng. Villa som var väldigt nära att åka ur förra säsongen – ser ut som ett helt nytt lag och vi tror på en avsevärt bättre placering 20/21!

Negativa resultat

Brighton & Hove Albion inledde ligasäsongen med ett par starka prestationer, men trots det lyckades laget inte förvandla prestationerna till poäng. Graham Potter och hans mannar utgår efter filosofin att försöka spela sig ur varje situation, något som ger vissa briljanta aktioner men samtidigt generar de i ganska många misslyckade passningar.

Bortalaget besitter flera spännande spelare i form av Lamptey, Trossard och Bissouma. Spelartruppen är tillräckligt bra för att vara ett stabilt mittenlag, men resultaten har inte gått deras väg den här säsongen. Istället hittas gästerna på 16:e plats med svaga sex inspelade poäng. Potters mannar har gått vinstlösa i hela sju raka matcher. Vi väljer därmed att klicka i DNB-spelet till hemmalagets favör!

Speltips.se ger tipset:

Aston Villa DNB hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/11 kl 08.49

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.