Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Skellefteå löser spelet i 14 av 18 matcher den här säsongen.

  • Skellefteå har inte passerat sex mål i sina åtta senaste matcher.

  • Malmö löser sex mål eller färre i åtta av 14 matcher den här säsongen.

  • Malmö har gjort näst minst mål i hela ligan.

  • Trots att Skellefteå gjort fler matcher än andra topplag har man gjort färre mål än fem andra lag i ligan.

Målsnålt topplag

Skellefteå finns med i toppen av SHL, dels för att man har några fler matcher spelade än många andra lag, men också för att man gjort en bra säsong hittills och jag har mycket svårt att se att man inte ska strida om en slutspelsplats ändå in till sista grundseriematchen den här säsongen. Trots att man gjort fler matcher än samtliga lag förutom Frölunda så har man gjort mindre mål än fem andra lag. Målsnittet ligger på 2,5 mål per match och håller man sig kring det strecket ligger spelet nära till hands för att hitta rätt.

För vårt spel löser Skellefteå i 14 av 18 matcher den här säsongen, vilket visar vilken enorm potential det finns i spelet. Pengarna tillbaka ges i ytterligare två matcher och det är alltså bara i två av 18 matcher den här säsongen som Skellefteå gått över sex mål i matchen. En av dessa var dessutom i premiären mot Leksand så det har varit en lång tid av målsnåla matcher. Man har i skrivande stund åtta raka matcher utan att det passerat sex mål.

Jumbo med problem att göra mål

Malmö är jumbo i SHL och har inte bara problem att vinna matcher, utan man har också problem att göra mål. Senast lossnade allt i en ketchupeffekt mot Brynäs, med Patrik Hersley tillbaka i laguppställningen, men jag tror faktiskt att det var en engångsföreteelse. Brynäs som stod för motståndet är betydligt sämre än vad Skellefteå är och på bortaplan har Malmö varit betydligt sämre än hemma i Malmö arena.

Malmö har också gjort näst minst mål i hela SHL och har svåra problem med målskyttet. Samtidigt släpper man också in väldigt många mål och jag tycker det är en perfekt match att spela underspel i, när Skellefteå inte är lika starka offensivt som lag som Rögle, Örebro och Frölunda. Skellefteå vinner troligen matchen men oftast gör man max tre mål i matcherna och Malmö behöver inte bli lika hårt straffade defensivt som i vissa andra matcher.

Speltips.se ger tipset:

Under 6 mål (inkl övertid och straffar) hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/11 kl 08:45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.