Match: Bordeaux-Nice | (Ligue 1) | Speltips: X2 | Odds: 1,50 | Spelstopp: 20:50 | Spelbolag: Coolbet

Här tycker jag att vi hittat ett väldigt fint spel till ett helt okej odds, häng på!

Hemmalaget Bordeaux tycker jag har sett väldigt bra ut under årets säsong, framförallt har man hållit en rätt så jämn nivå under en längre tid. Men trots det ligger man ändå bara på en mittenplacering och den främsta anledningen till det är att man spelar lite väl många oavgjorda matcher. Det ska dock tilläggas att man sett lite sämre ut den senaste tiden och man har endast en seger på de fem senaste matcherna.
Värt att nämnas är att sedan den 16:e december har Bordeaux åkt på hela 6 nya avbräck, då är de två avstängningarna på Menez och Ounas även inräknade. Men alla dessa skador/avstängningar bör göra en hel del skillnad i en klubb som Bordeaux och kanske var det en av anledningarna till att man förlorade med hela 4-0 mot Montpellier i förra omgången? Fyra av spelarna har spelat 16 av 18 årets match eller mer.

Nice har varit otroligt bra i år och ser ut att bli en seriös utmanare om ligaguldet, det lär dock bli tufft med tanke på vilka lag som jagar bakifrån. Men man gör jobbet man ska göra match efter match, rätt ofta vinner man med knapp marginal men man gör det man skall göra. Nyligen fick man även tillbaka Balotelli från skada och han kommer vara väldigt viktig framöver om man vill ha kvar sin serieledning.

Jag ser X2 till 1,50x pengarna som ett väldigt bra spel, iallafall det absolut bästa jag kan finna för idag. Nice har som sagt sett otroligt starka ut och har endast förlorat en match på hela säsongen. Bordeaux har även dom överraskat lite i mina ögon men nu har man flertalet viktiga spelare borta vilket vi lär få se göra skillnad. Dessutom så har man börjat tappa lite form under den sista tiden, inte minst talar 4-0 förlusten mot Montpellier senast för det.
Jag har otroligt svårt att se Bordeaux kunna vinna ikväll och därför känns X2 väldigt bra!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet