Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Sociedads skadebekymmer har haft stor påverkan, här kommer man med två raka förluster i ligaspelet

  • Atlético Madrid leder La Liga rätt så komfortabelt efter en superb höst

  • Real Sociedad har åtta (!) raka matcher utan vinst

  • Atlético Madrid har vunnit åtta av sina nio senaste matcher i La Liga

  • Luktar kryss, men påtaglig fördel Atlético

Formsvackan fortsätter

Real Sociedad inledde ju säsongen fantastiskt, där man ledde La Liga under en längre period. Men sedan kom skadorna och “La Real” har inte sett alls lika bra ut på sistone. Man löste avancemang i Europa League, men det var med nöd och näppe. I La Liga har man nu droppat ned till en tredjeplats trots att man spelat fler matcher än resterande topplag. Faktum är att Real Sociedad kommer till mötet med åtta (!) raka matcher utan en enda vinst, sett till såväl europaspel som inhemskt seriespel. Visserligen en hel del kryss, men i sina två senaste matcher har man åkt på förluster båda gångerna. Först mot Barcelona och nu senast mot Levante.

Real Sociedad hade behövt full trupp till ett möte av denna kalibern, flertalet nyckelspelare saknas i exempelvis David Silva och Oyarzabal. Lagets offensiv som såg så fin ut tidigare under hösten har stött på problem på senare dagar, samtidigt som man ställs mot en Atlético-defensiv som håller tätare än någonsin. Hade inte förvånat om man blev nollade här.

Utökar serieledningen?

I takt med att både Barcelona och Real Madrid haft en rätt tuff höst i La Liga har Atlético Madrid gått som tåget. Förstaplatsen är övertagen, och trots förlust i derbyt nyligen så har man ett rätt starkt grepp om serieledningen. Atlético ser ruskigt bra ut denna säsongen och anses av många vara favoriter till titeln. Diego Simeone briljerar ju alltjämt defensivt, men ända sedan säsongsstarten har man sett giftiga ut framåt därtill – något man saknat de senaste åren. Ska bli intressant att se hur det utvecklar sig efter nyårsskiftet, men det bådar väldigt gott för de rödvita från huvudstaden.

Atlético Madrid har vunnit åtta av sina nio senaste matcher, och dagsformen är väldigt fin då man besegrade Elche komfortabelt med 3-1 senast. Här räknar jag med att man tar poäng mot ett skadedrabbat, formsvagt La Real. Atlético har ju trots allt inte förlorat en match i La Liga mot något annat lag än Real Madrid sedan i början av januari, vilket säger en hel del om du svåra man faktiskt är att besegra.

Som sagt, luktar kryss här men stor fördel bortalaget. Undertecknad klickar en rak tvåa, fast med pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

¡Vamos!

Speltips.se ger tipset:

atlético madrid dnb hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.