Daniel Jacobsson|22 mars, 2024, 11:41

Jag väljer att spela på skottspel i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Phil Foden har gjort en supersäsong i Manchester City såhär långt.

  • Foden snittar 3 skott/per match i Premier League.

  • Foden förväntas få en nyckelroll i offensiven.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Otrolig offensiv

England kliver in i en landslagssamling som motiverar rejält. Under lördagen väntar Brasilien på Wembley och den matchen har man väldigt stora förväntningar på. Senare under samlingen väntar även möte med Belgien, så det är verkligen matcher som talar om vart man står inför ett stundande EM. Gareth Southgate har tagit ut en trupp som skriker självförtroende med bland annat Jude Bellingham, Phil Foden, Bukayo Saka och Harry Kane i storform. Bredden i det här laget är smått otrolig och ändå saknas det spelare enligt undertecknad.

Det är långa förberedelser inför sommarens mästerskap i Tyskland och det gäller redan nu att träffa rätt. När man dessutom skall möta tänkbara utmanare till guldet är det bäst att sätta sig i förarsätet direkt. England har tagit ut en otrolig trupp och med den spets man har blir man svårstoppade både här och framöver. Brasilien har sin spets framåt och man brukar kunna öppna sig bakåt. Phil Foden pekas ut med ett skott på mål den här matchen, vilket han bör lösa utan problem i det här sällskapet.

Förberedelser

Precis som England har Brasilien något att se framemot och framförallt förbereda sig inför. Copa America startar i i juni och tills dess har man tuffa förberedelser mot bland annat England och Spanien under den här samlingen. Dorival Junior heter brassarnas förbundskapten nu för tiden och han har kunnat presentera en stark trupp den här samlingen. Det skall dock nämnas att det saknas en och annan nyckelspelare på grund av skador, läs däribland Neymar och Alisson. Brasilien kommer dock kunna matcha två starka startelvor mot England och Spanien trots detta.

Arsenals bjässe Gabriel får en nyckelroll i defensiven mot ett offensivt starkt England. Han kommer dra ett stort lass i en backlinje som förmodligen kommer formas av Yan Couto, Danilo och Beraldo. Tre relativt svaga namn på den här scenen. Det skall dock tilläggas att Marquinhos finns med i truppen och förmodligen startar åtminstone ett av mötena. Här får man det dock tufft med den backlinjen och jag kan inte riktigt se hur man skall stoppa en spelare som Phil Foden över 90 minuter.

fotboll, landskamp
|
units: 1/5 - spelstopp: 20:00
England - Brasilien
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.