olympiakos -1,0 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/9 kl 15.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Olympiakos har inlett säsongen stabilt med seger i finalen av grekiska cupen och en 3-0 vinst i första seriematchen

  • Olympiakos imponerade i Europa League förra säsongen

  • Omonia har inte inlett nya säsongen lika bra, samtidigt som man är det sämre laget på pappret

  • Olympiakos har vunnit elva av fjorton matcher sedan fotbollen återvände i somras

Hemmaseger

Olympiakos är ute och spelar i Europa även denna säsongen och återigen jagar man plats i Champions League. Förra säsongen spelade man gruppspel i turneringen, men lyckades inte lösa avancemang efter att ha hamnat i samma grupp som både Tottenham och Bayern Munchen. En tredjeplats där är således mycket väl godkänt. Det blev alltså istället Europa League och väl där imponerade man. Man slog ju trots allt ut Arsenal ur turneringen för att sedan, med väldigt små marginaler, åka ut mot Wolverhampton. Ett väldigt starkt lag alltså, ett lag som dessutom kommer formstarkt.

Sedan fotbollen återvände i somras har Olympiakos hunnit spela fjorton matcher, där man vunnit hela elva stycken. Ett stabilt facit och ett kvitto på att man levererar. Addera därtill att man besegrade AEK Aten i finalen av grekiska cupen nyligen, samt att man öppnade grekiska ligan med vinst på 3-0. Har därmed svårt att se grekerna stöta på allt för mycket problem här.

Tuff bortamatch

Omonia Nicosia har stått för stabila insatser och det är väldigt imponerande att man gått såhär långt i kvalet. Laget från Cypern är därmed inga man ska räkna bort, man slog ut Röda Stjärnan senast, ett lag som alltjämt brukar nå gruppspel ute i Europa och som senaste säsongerna spelade i just Champions League. Det var däremot ingen komfortabel vinst direkt då man vann på straffar. Motståndet dessförinnan i kvalet är inget som kan mäta sig med Olympiakos.

Tycker att oddset på hemmasegern är för högt för att inte testas, mycket med tanke på hur Olympiakos har presterat ända sedan i somras. Omonia Nicosia har öppnat sin säsong hemma i Cypern godkänt med två vinster och två kryss, men här råder det klasskillnad på motstånden. Olympiakos öser på för fullt nu, släpper in riktigt lite mål på hemmaplan och har gjort minst två mål framåt i nio av sina fjorton senaste matcher.

Olympiakos -1,0 mål klickas, där vi får pengarna tillbaka om man vinner med uddamålet.

Speltips.se ger tipset:

olympiakos -1,0 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/9 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.