Match: Norrköping-Falkenberg (Allsvenskan) | Speltips: Norrköping över 2,5 | Odds: 1,53 | Spelstopp: 15:00| Spelbolag: CherryCasino

I och med Malmös kollaps mot Östersund under lördagen har både AIK och Norrköping fått en gratisbiljett till guldstriden igen, och vid seger här är det endast fem poäng upp till serieledarna Malmö – allting är möjligt.

Mot Falkenberg ska man bara ta tre solklara poäng. Bortalaget har en pinne på de sju senaste matcherna, och på de fem senaste har man släppt in hela 17 (!) mål. Finns ingen chans i hela världen att man håller tätt mot ett Norrköping som trots en dålig formkurva på slutet nu måste finna den gamla formen, i och med den nya möjligheten laget bjudits på. Släpper man in sex bollar mot Östersund, ja då kan det bli likadana siffror när man ställs mot Norrköping.

Jag plockar Norrköping över 2,5 mål till spelvärda 1,53, här gör man minst tre-fyra mål och tar tre mycket viktiga poäng. Malmö har tre matcher kvar att spela, nästa match är mot Falkenberg som bör resultera i tre poäng, men sedan gästar man ett Gefle som är poängdesperata för att sedan avsluta säsongen mot Hammarby. Sjukare saker har hänt och hoppet är det sista som kommer lämna för Norrköpings del. Lycka till vid rygg!