Match: Toulouse-PSG (Ligue 1) | Speltips: BLGM | Odds: 1,95 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Lurig bortamatch som väntar för PSG när man gästar ett Toulouse som verkar ha hittat formen. Två 2-1-segrar på de två senaste ligamatcherna har det blivit för hemmalaget, och jag tror absolut man kan störa ett PSG som även de imponerat stort på sistone. 6-0-segern mot Caen borta följdes upp med en 3-0-seger hemma mot Dijon senast.

2-1-vinsten mot Guingamp följdes upp med en ny 2-1-vinst mot Lille på bortaplan senast, en match där Ola Toivonen stod för båda målen. Nu väntar en jobbig match mot serieledarna, dock skulle jag säga att detta är mycket jämnare än vad oddsen vill säga. 1,45 på PSG är ett kraftigt underodds och här vågar jag påstå att värdet finns på 1X-dubbelchansen, då Toulouse endast förlorat en av de sex inledande ligamatcherna. Dock avstår jag från 1X2-marknaden och siktar in mig på BLGM-spelet.

I Toulouse två senaste matcher har BLGM-spelet suttit, laget har gjort nio mål på de fem senaste ligamatcherna och jag tror absolut man kan sätta en kasse mot PSG. PSG:s offensiv behöver ingen närmare presentation. Edinson Cavani har efter en mindre formsvacka fått det att lossna ordentligt de senaste matcherna och här gäller det för hemmalaget att hålla Uruguayanen under uppsikt. Sen finns även spelare som di Maria och Lucas i offensiven, att bortalaget löser minst ett mål bör vara skrivet i sten.

Hela 1,95 får vi på BLGM-spelet och det tackar vi för! Lycka till vid rygg!