Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Schalke är jumbo i tabellen med blott sju inspelade poäng.

  • Bayern toppar åter Bundesliga efter två raka segrar.

  • Senaste matchen lagen emellan slutade 8-0(!) till Bayern.

  • Schalke har släppt in flest mål i hela Bundesliga.

  • Spelet sitter i de tre senaste ligamatcherna lagen emellan.

Prekärt läge för hemmalaget

Inför söndagens tillställning hittar vi Schalke toksist i Bundesligatabellen. Förvisso står man på lika många poäng som nästjumbon Mainz, men upp till säker mark är det hela tio poäng. Med endast en enda seger, sju inspelade poäng och en målskillnad på 14:44 är känslan att Schalke spelar i Zweite nästa säsong. Närmast åkte Schalke på en blytung förlust mot bottenkonkurrenten Köln. Tre poäng mot Köln hade väckt något form av hopp men istället ser läget allt mer prekärt ut.

När man på söndag ställs mot serieledande Bayern har vi mycket svårt att se Schalke ta poäng. Hemmalaget får snarare rikta in sig på att försöka hålla nere siffrorna. När lagen ställdes mot varandra senast var Schalke totalt utspelade, och Bayern vann tillslut med hela 8-0. Vi ska nog inte förvänta lika stora siffror på söndag, men att Bayern vinner med ett par bollar, känns som det mest givna på förhand.

Upp i serieledning

Efter två raka segrar är Bayern åter serieledare av Bundesliga. Efter en något svagare höst har Bayern växlat upp och nu pekar allting på att den tyska storklubben får fira sin 30:e ligatitel i vår. Närmast plockade Bayern tre poäng efter att man besegrat Augsburg på bortaplan. Stor matchhjälte för Bayern blev Robert Lewandowski som stod för matchens enda mål. Efter 16 spelade omgångar står nu stjärnanfallaren på 22(!) gjorda mål. Vi räknar iskallt med att Lewandowskis målstatistik ser ännu bättre ut efter söndagens match mot tabelljumbon.

Vårt spel inför söndagen blir Bayern -2 Asian. Det innebär att spelet sitter om Bayern vinner med minst tre mål. Det har Bayern med Lewandowski i spetsen goda möjlgigheter att göra. Efter två uddamålssegrar är det dags för den tyska giganten att ösa in mål. Vidare innebär spelet att om Bayern vinner med två mål får vi pengar tillbaka. Det känns som en trygg gradering!

Speltips.se ger tipset:

Bayern -1 Asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.