Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Troja/Ljungby har inlett Allettan svagt och det är inte mycket som har stämt hittills

  • Visby/Roma är kända för att spela ett tajt defensivt spel och det är väldigt sällan som man bjuder på målfester

  • Troja/Ljungby har haft problem med sin offensiv inledningsvis och självförtroendet lär inte vara på topp

  • Troja/Ljungby och Visby/Roma har två duktiga målvakter i Wictor Ragnewall och Anton Malmborg

  • Spelet sitter i åtta av nio senaste matcherna mellan lagen

Hämtade upp i slutminuterna

Troja är en av favoriterna till seriesegern i Allettan södra i år, och även favoriter till att senare plocka hem en plats till HockeyAllsvenskan när det ska avgöras. Men hittills har storlaget inte gått att känna igen och nu behövs det lite poäng in på kontot så man inte halkar efter allt för mycket. Senast mötte man Huddinge på bortais och Troja stod för en riktigt blek insats, men trots det vände man i slutminuterna med dubbla mål. Någon seger blev det däremot inte när Huddinge avgjorde i straffläggningen och nu får Troja testa lyckan igen.

Motståndet den här dagen heter Visby/Roma och hittills har man stått för en mer än godkänd säsong. Gotlänningarna brukar alltid krångla sig till slutspelsmatcher och den här säsongen har man än så länge skaffat sig goda förutsättningar för att göra så senare i vår. Inför den här matchen har man däremot två raka förluster och samtidigt som försvaret imponerar stort så är offensiven lagets stora frågetecken. Men det här har kännetecknat Visby/Roma under flera år och det brukar oftast bli tajta och målsnåla matcher när man spelar.

Skickliga i defensiven

Den här matchen blir viktig för båda lagen. Troja är i ett pressat läge och samtidigt som Nybro, Dalen och Huddinge drar i från i toppen behöver smålänningarna ta mer poäng för att komma dit. Gästerna återfinns på en femteplats efter fyra matcher och det är en placering som Visby/Roma ska vara nöjda över om man lyckas ta. Men flera matcher återstår och tabellen är jämn, så det finns inte tid att slappna av. Troja är ett av Hockeyettans skickligaste lag och här behöver Visby/Roma vara på tå för att plocka poäng, något man är skickliga på.

Gotlänningarna är oerhört skickliga på att förlita sig på sitt defensiva spel och det är väldigt sällan som man bjuder på några målfester. Här möter man ett bra motstånd och jag tror att lagets meriterade tränare, Hans “Säcken” Särkijärvi vill spela tajt och inte bjuda på något. Troja har dessutom inte imponerat senaste tiden och man har inte något sprudlande självförtroende. Det här tror jag bäddar för en jämn och målsnål match. Under 6,5 mål spelas till 1.60.

Speltips.se ger tipset:

Under 6,5 mål hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/1 kl 16.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.