Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atalanta har hittat formen igen och öser in mål på hemmaplan.

  • Atalanta noteras för målskörden (hemmaplan): 4 mål, 3 mål, 3 mål senaste tre matcherna mot lag som Napoli två gånger om samt Torino.

  • Spelet sitter i fem raka hemmamatcher för Atalanta.

  • Real Madrid har fin form, trots skadeläget.

  • Jag har en känsla av att Real Madrid måste gå framåt för att ha en chans för bra resultat här, Atalanta kommer inte anpassa sig efter jätten.

Ingen respekt

Atalanta har hittat formen igen efter en tyngre period senaste tiden. Senaste tidens resultat mot Napoli, till exempel, är ett bra bevis att man hittat tillbaka till toppformen även utan sålda Papu Gomez. Det här kan bli något alldeles speciellt, när Atalanta tycks ha goda möjligheter att ta ett fint resultat på hemmaplan mot Real Madrid. Man gynnas givetvis av att gästerna kommer med stora skadebekymmer, annars hade bortalaget stått som fina favoriter i det här mötet. Nu borde man skippa 1X2-marknaden helt och hållet.

Atalanta ser ut att bygga vidare på detta och då har man chans att nå en fin prestation under onsdagen. I hemmalaget är det inga större avbräck utan man kommer till spel med en trupp som är villig och helt komfortabel med att spela deras spel som tagit Atalanta hit dom är idag. Det här är ingen match där vi har en klar och uttalad favorit längre, Atalanta har alla möjligheter.

Tufft skadeläge

Låt oss börja med att presentera ett skadeläge i Real Madrid som hade fått Jurgen Klopp att avgå. Den spanska storklubben får klara sig utan nyckelspelarna Sergio Ramos, Dani Carvajal, Eden Hazard och framförallt Karim Benzema. Lägg därtill att man också får klara sig utan Eder Militao, Marcelo, Alvaro Odriozola, Federico Valverde och Rodrygo. Det är en helt osannolik skadelista som Real Madrid vunnit sina fyra senaste ligamatcher med – visserligen mot fyra, till kvalitet, mindre lag.

Den stora frågan är om man räcker till i Champions League-slutspelet med dessa avbräck. Visst, man möter ett ganska tunt och orutinerat Atalanta men jag undrar om inte Atalanta nyttjas av detta och inser att man har en god möjlighet i det här dubbelmötet. Jag tänker hur som helst inte räkna bort Real Madrid i detta, det är inte rättvist mot den spanska giganten. Formen är ju hur som helst väldigt god och man närmar sig stadsrivalen i ligaspelets toppskikte. Över 2,5 mål håller jag som ett mycket lovande spel inför onsdagens drabbning!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.