Match: Columbus Blue Jackets-Montreal Canadiens (NHL) | Speltips: Columbus ML | Odds: 1,60 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: COOLBET

Montreal gästar Columbus Blue Jackets inatt, och ingen kan ha glömt det senaste mötet lagen emellan. Här är det galet svårt att inte banka ettan som känns hur säker som helst, och jag är väl medveten om att det är Montreal Canadiens som står för motståndet.

5/11/16, ett datum Montreal-fansen aldrig lär glömma. Columbus Blue Jackets och Montreal Canadiens drabbade samman i en het match på förhand, och resultatet lämnade ingen oberörd. 10-0. TIO-NOLL. Det är helt sinnessjukt. Efter den smällen har Montreal inte repat sig till hundra, och det märks på resultaten i de senaste matcherna. på de tio senaste matcherna har det blivit fem förluster och fem vinster, och jag skulle vilja påstå att Montreal i skrivande stund är ett av ligans absolut ojämnaste lag. Hur står det till för hemmalaget? Tio raka vinster (!). 7-1 mot Pittsburgh senast. Formtopp deluxe, kommentar överflödig. Ettan moneyline känns urstark på förhand, tror inte Montreal har någon chans här. Att ställas mot ett lag med tio raka vinster är i sig en svår utmaning, men att göra det med 10-0-resultatet i bakhuvudet.. det är ett berg som gästerna inte kommer lyckas bestiga.

Jag spikar ettan moneyline till 1,60. Lycka till vid rygg!