båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två formstarka lag med två formstarka offensiver

  • Everton bjuder alltjämt på underhållning i sina matcher, där man producerar ruskigt mycket framåt men sällan håller tätt där bak

  • Danny Ings är i fin form för hemmalaget med fyra mål på fyra matcher

  • Southampton spelade 3-3 mot Chelsea senast medan Everton spelade 2-2 mot Liverpool

  • Everton löser spelet i sex raka matcher, ofta med god marginal

Fin form

Southampton inledde onekligen väldigt svagt, med förlust mot Crystal Palace och därefter stortorsk mot Tottenham. Men sedan kom vändningen, och Southampton tar istället emot serieledarna med en riktigt fin form. Välbehövligt så, med tanke på hur Everton presterat. Southampton har under de senaste veckorna besegrat Burnley och West Brom, och nu senast krigade man till sig ett kryss mot Chelsea. Här ställs man för ännu ett test, men man borde helt klart kunna störa de blåklädda. Vi har förmodligen ett väldigt jämnt möte framför oss.

Här väljer jag att klicka att båda lagen hittar nätet. Har svårt att se något av lagen hålla nollan, Southampton har levererat framåt på sistone. Åtta mål framåt på fyra matcher, där lagets stjärna Danny Ings visat framfötterna och gjort fyra av målen. Man går in på planen under söndagen efter att senast noterats för en stökig historia mot Chelsea som slutade 3-3.

Serieledarna!

Everton är säsongens utropstecken hittills, och leder alltså Premier League efter fem omgångar. Efter ett härligt sommarfönster där man bland annat välkomnade James Rodriguez till truppen har Ancelotti och hans manskap fått ny energi och man ser ruskigt bra ut för tillfället. Rodriguez var först tveksam till spel på söndag på grund av skada, men nu verkar den som att anfallaren kommer spela ändå. Stort plus för spelet. Everton har gjort fjorton mål framåt på fem matcher, en formstark offensiv såväl kollektivt som på individuell nivå i form av spelare dom Calwert-Lewin och Rodriguez. Ska mycket till för att man ska gå mållösa här alltså.

Everton löser spelet i sex raka matcher, och det är väldigt ofta med god marginal. Man öser på framåt och får bra med utdelning, men man har samtidigt svårt att hålla tätt bakåt. I Evertons sex senaste matcher har man varit involverade i hela trettio mål, ett skyhögt snitt på fem mål per match. Kan mycket väl smälla till här också. Som sagt, två formstarka offensiver drabbar samman och jag har väldigt svårt att se något av lagen hålla nollan. Mål åt båda håll!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.