Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Malmö ligger i botten av SHL-tabellen och har inte fått det att stämma i år

  • Djurgården har vunnit tre av sina fem senaste matcher och stod senast för en riktigt bra match mot Örebro

  • Malmö har nyligen tvingats till ett uppehåll och nu är frågan hur laget tacklar matchspel efter träningsledigheten?

  • Djurgården har vunnit samtliga tre möten mot Malmö den här säsongen

  • Malmö är seriens sämsta lag på hemmais

Fick inte in pucken

Malmö har varit tvungna att sätta verksamheten på paus under veckan som gått sedan ett antal fåtal blivit konstaterat coronasmittade. Dock ska det enbart röra sig om ett par spelare och nu får man klartecken att sätta igång igen. Innan man tvingades till det ofrivilliga uppehållet hade man två raka segrar och det har gjort att läget i bottenstriden ljusnat något.

För Djurgårdens del stod man senast för en riktigt stark prestation, men trots det förlorade man med ynka 1–0 på bortais med Örebro. Stundtals pepprade man på med skott mot Jhonas Enroth i Örebromålet men stolpar- och ribbträffar räddade Örebro den här gången. Ett tufft resultat för Djurgårdens del som mycket väl hade kunnat kamma hem tre poäng om man haft lite mer skärpa i avsluten.

Spelare saknas efter coronauppehållet

Djurgårdens insats senast vittnar ändå om att det finns potential att kunna utmana lagen högre upp. I lördags besegrade man Luleå på bortais med 5–4 och att man inte ens fick in en puck bakom Enroth i Örebromålet i tisdags är en gåta. Nu har man skaffat sig tre segrar på sina fem senaste matcher och formkurvan börjar peka upp efter en sämre period.

Nu ställs man mot ett Malmö som haft svårt att hålla en jämn nivå över en längre tid. Mindre bra prestationer blandas med bättre prestationer och det gäller att man inte faller tillbaka allt för mycket under sista delen. Nu har man ett bra utgångsläge jämfört med andra lag i bottenstriden och det tror jag kan leda till ett räddat SHL-kontrakt. Inför kvällens match kommer man däremot sakna några tongivande spelare samtidigt som flåset kanske inte är det bästa efter ett plötsligt uppehåll med bara dagar kvar till den här matchen.

Speltips.se ger tipset:

Djurgården ML hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 14.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.