under 3,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/10 kl 22.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Marseille löser spelet i sju av nio matcher denna säsongen, alla sju matcher har till och med slutat under 2,5-linan.

  • Manchester City har stött på problem offensivt, man har exempelvis endast gjort tre mål framåt på tre ligamatcher hemma i England.

  • Manchester City dras med skadeproblem framåt. Både Sergio Aguero och Gabriel Jesus missar mötet.

  • Manchester City löser spelet i fyra av de fem senaste.

  • Marseille har spelat två raka matcher som endast innehållit ett mål.

Uppförsbacke för Marseille

Efter första gruppmatchen förra veckan är det rejäl uppförsbacke som gäller för Marseille. Fransmännen föll mot grekiska Olympiakos efter baklängesmål på tilläggstid och viktiga poäng tappades. Nu ställs man mot förhandsfavoriterna Manchester City som inledde med vinst, tuff utmaning väntar. Utöver dessa tre lag hittar vi även Porto i gruppen så Marseille behöver ta poäng här.

Ser vi till de nio matcher Marseille spelat under säsongen kan vi konstatera att laget löser vårt spel i sju av nio matcher. Faktum är att man löst under 2,5 mål i alla sju drabbningar spelet sitter i. Utöver den knappa förlusten mot Olympiakos noterades man senast för en vinst i seriespelet med 1-0 mot nykomlingarna Lorient. Marseille bjuder alltså inte på speciellt målrika matcher och jag tror tisdagens möte kommer bli rätt tillknäppt.

Avbräck i offensiven

Manchester City inledde Champions League med seger mot Porto och tre härliga poäng inkasserades. I Premier League har det däremot inte gått lika bra för laget, där man tappat poäng i tre av fem ligamatcher. Nu senast spelade man 1-1 mot West Ham. Man har problem med målproduktionen, endast tre mål framåt på tre matcher i PL. Det är inte direkt likt Manchester City, som tidigare öst in mål. Man har visserligen dragits med en del skadebekymmer i offensiven, något som ligger bakom lagets mediokra insatser framåt. Mot Marseille saknas såväl Sergio Aguero som Gabriel Jesus. Tunga avbräck.

Det har alltså inte sprudlat gällande målen hos varken Marseille eller Manchester City, där båda lagen har problem med att göra mål men samtidigt håller rätt tätt bakåt. Manchester City går in som stora favoriter i mötet, men man blandar och ger. Marseille ska ha fina möjligheter till att få ut något av drabbningen. Tror på en målsnål match mellan två lag som har svårt att hitta nätet.

Speltips.se ger tipset:

Under 3,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/10 kl 22.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.