Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Torpedo vann sin premiär mot tippade topplaget Soligorsk med 1-0 på bortaplan.

  • Gästande Belshina är nykomlingar den här säsongen och förlorade sin premiär.

  • Här skall det skilja en del klass i lagdelarna.

  • Hemmaplans fördelen talar för andra raka för Torpedo.

  • Belshina har inte vunnit någon av de noterade träningsmatcherna på försäsongen, vilket innebär att man är uppe i fyra raka utan vinst nu.

Siktar mot toppen – igen

Torpedo Zhodino är redo för ligaomgång två, där man gästas av nykomlingarna Belshina. Hemmalaget för dagen vann sin premiär mot förra säsongens trea Soligorsk, ett lag man har haft stora problem med inför ligapremiären. Därav var detta en mycket stark vinst för Torpedo, som nu har goda möjligheter att ta sin andra trepoängare för säsongen. Ifjol slutade man på en sjätteplats, precis bakom den absoluta toppen – men jag skulle ändå säga att man är lite av ett mittenlag i ligan, då det skiljer oerhört många poäng från toppen till mitten och sedan ner till den absoluta botten. Men, med starten och vinsten senast så blir man att räkna med. Den här matchen skall man vinna, om man når samma prestationsnivå som senast.

Torpedo slutade förra säsongen på en sjätteplats, tog 45 poäng (13-6-11) och är ett lag som skuggar ligans topplag (Minsk, Bate och Soligorsk).

Tuff premiär

En nykomlings premiär är alltid speciell – när Belshina gjorde sin första match i årets ligaspel, så stod Minsk i vägen. En tuff öppningsomgång för nykomlingen Belshina, som inte lär få det jättemycket enklare när Torpedo väntar på bortaplan i omgång två. Här har vi en match som man skall få det tufft i, med tanke på vad hemmalaget för dagen presterade i sin premiär. Belshina är precis som en nykomling brukar vara, nederlagstippade i år och lär få kriga hårt för att hålla sig kvar. Försäsongen har inte heller sett speciellt lovande ut och man har gått utan vinst sedan man gick upp från andra divisionen (det som noterats).

Belshina åkte på förlust mot Minsk i premiären, 1-3 på hemmaplan. Ett Minsk som håller sämre nivå, under fjolårssäsongen än Soligorsk, som dagens motståndare mötte i sin premiärmatch och vann. Ettan klickas!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.