Match: Liverpool-Stoke | (Premier League) | Speltips: Under 3,5 mål | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:15 | Spelbolag: Coolbet

Ibland går det att hitta guldklimpar och här har vi ett sådant exempel..

Hemmalaget Liverpool såg till en början av säsongen väldigt starka ut och många trodde nog att man skulle nå hela vägen i år. Så lär det dock nog inte bli då man redan släppt Chelsea som dragit iväg med ett niopoängs försprång med en match mer spelad. Varför jag inte tror man kommer vara med och kriga om guldet är dels då man som sagt redan tappat mark men även eftersom man inte längre ser lika stabila ut. Trots att det blivit en majoritet av segrar det senaste så har det ibland varit med stora problem och dessutom har det varit ett par rejäla nederlag däremellan. Hemma mot Stoke bör man dock plocka tre poäng men det är ett lurigt lag man möter så man ska nog inte vara alltför säkra på den saken.

Stoke har varit en stor besvikelse i mina ögon under hela säsongen även om man börjat komma igång något på slutet. Truppen är bättre än på många år men trots det får man det inte att stämma riktigt fullt ut. Det kanske låter konstigt när man heter Stoke och placerar sig i mitten av tabellen men jag hade faktiskt förväntat mig mer.

Stoke har som vi många gånger fått se chockat favoriterna förr men om man lyckas med det ikväll känns tveksamt. Man har den ack så viktiga Marko Arnautovic avstängd och kommer senast från ett riktigt bottennapp hemma mot Leicester. Trots att man spelade med en man mer i nästan hela matchen och hade en 2-0 ledning så tappade man tillslut till 2-2. Nä, detta lär bli för tufft men samtidigt tror jag att det inte kommer rinna iväg. Hos Coolbet hittar man under 3,5 mål till hela 1,60x pengarna vilket i mina öron klingar otroligt fint. 2-0?

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet