Match: Fenerbahce-Monaco (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 2.10 | Spelstopp: 20:30 | Spelbolag: Bethard

Intressant toppmöte i Champion League-kvalet när Fenerbahce tar emot Monaco.

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard

Av alla kvalmatcher är detta möte det klart hetaste men samtidigt det mest oförutsägbara mötet. Fenerbahce och Champions League har inte rimmat lika på sistone, på de fyra senaste Champions League-matcherna har turkarna inte lyckats göra mål. En svit som nu måste brytas om man ska vara med i den prestigefyllda turneringen. För Monacos del misslyckades man att kvalificera sig i fjol då Valencia blev en för svår nöt att knäcka.

Båda lagen har varit väldigt aktiva på transfermarknaden där många spelare lämnat och många nya spelare värvats. Bland annat är Falcao åter tillbaks i Monaco efter floppsejourerna i England. Blir det colombianen som frälser Monaco eller blir det möjligen van Persie som frälser Fenerbahce? Het stjärndrabbning minst sagt.

Troliga startelvor:

Fenerbahce:

Fabiano – Kaldirim, Neustadter, Kjaer, Van der Wiel – Topal, Souza – Aatif, Ucan, Civelek – Van Persie

Monaco:

Subasic – Elderson, Raggi, Calvalho, Fabino – Moutinho, Traore – Calvaleiro, Lemar, Dirar – Vagner Love

Lagen har aldrig tidigare ställts mot varandra och matchen känns väldigt öppen på förhand. Det finns gott om offensiv kvalité i båda lagen för att kunna störa varandra och ett 2-1-resultat till något av lagen hade verkligen inte varit en överraskning, eller varför inte 1-1? Extra viktigt för Monaco att få med sig ett bortamål, känslan säger att det är just det allt hänger på för hemma ska Fenerbahce inte gå mållösa. Vi testar BLGM – att båda lagen för mål – till hela 2.10. Lycka till!

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard