Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham lär backa lågt och ställa in sig på omställningsspelet.

  • Kraftigt övertag väntar för Liverpool.

  • Thiago är tillbaka i Liverpool och ökar procenten några punkter.

  • Liverpool noterades för 75,8% bollinnehav senast lagen möttes.

  • Liverpool har inget större flyt för tillfället och det väntar en tight match, bra för spelet.

Omställningar

Tottenham får tufft motstånd under torsdagskvällen när Liverpool kommer på besök. Det här är en match som senast spelades i december då Liverpool tog alla tre poäng efter en 2-1 vinst hemma på Anfield. Den här gången förväntar jag mig en liknande matchbild som då. Ett Tottenham som låter Liverpool äga bollinnehavet och ett hemmalag som förlitar sig på ett lågt försvar och omställningar därpå. Jose Mourinho har infört detta och lär knappast påverkas av kritiken över att spela tråkig fotboll så länge det går bra för laget.

Senast man möttes hade Liverpool ett enormt övertag, trots att man vann matchen och därmed öppnade upp för att Tottenham skulle anfalla betydligt mer. Inga större avbräck i Tottenham, som har både Kane och Son på planen när det väntar omställningsspel.

Luckra upp försvaret

Liverpool åker till London för ett toppmöte mot Tottenham, ett viktigt sådant när man jagar viktiga poäng i kampen om att hänga på i toppen. Manchester-klubbarna ser ut att dra ifrån och det gäller för Liverpool att ta viktiga poäng i dessa toppmöten. Jag tror att man har god chans, om man bara lyckas luckra upp motståndarnas låga försvar. Det har man tidigare haft lite svårt med, men när Thiago är tillbaka så är man betydligt bättre på detta. Det är en trio med Mane, Salah och Firmino längst fram som det väntas och det är ungefär det laget som man ställt på benen den senaste tiden som ryktas starta här. Allt öppnar för övertag för gästerna!

Vi har nämnt det övertag man hade i senaste matchen mot Tottenham och gör det igen, en stor orsak till att jag väljer att spela detta spelet. Thiago är nästa stora plus i kanten för Liverpool. Det här skall man lösa, om inte Mourinho kommer ut med det största ässet i rockärmen någonsin.

Speltips.se ger tipset:

Liverpool över 64,5% bollinnehav hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.