Match: Leganes-Real Sociedad (La Liga) | Speltips: Sociedad DNB | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Fredagens utbud bjuder på ett spanskt möte, mötet mellan Leganes och Real Sociedad. Ett mycket svårtippat möte, formen har varit upp och ner hos båda lagen men där är det lite fördel Sociedad, som enligt mig dessutom är ett bättre lag på pappret. Jag kliver in på Sociedad draw-no-bet, vilket innebär pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Leganes har förlorat de tre senaste matcherna och man börjar sakta att sjunka i tabellen, en 14:e plats ligger man på för tillfället. Sociedad å andra sidan tog en 3-0-seger mot Alaves senast, innan dess hade man två raka förluster. Förlusterna på slutet har bäddat för en 7:e plats i tabellen, efter en annars fin inledning på säsongen. Mot Leganes är det viktigt att följa upp segern senast med en ny seger för att ha häng på Europaplatserna, tycker offensiven har visat fina glimtar under säsongen och senast satte stjärnna Carlos Vela sitt tredje mål för säsongen, mycket viktigt för självförtroendet.

Oddset på bortalaget ser riktigt bra ut, men jag garderar mig själv och plockar tvåan DNB, pengarna tillbaks vid oavgjort. Lycka till vid rygg!