Match: Västervik-AIK | (Hockeyallsvenskan) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Kvällens andra speltips blir på matchen Västervik-AIK i Hockeyallsvenskan, hemmalaget inledde som bekant serien strålande men har nu det senaste tappat sin form något. Det ska vi utnyttja!

Västervik har varit säsongens succégäng och hade för inte så länge sedan 9 raka segrar, något inget hade trott att man skulle ta inför säsongen. Nu har det däremot gått sämre de senaste matcherna och kanske har verkligheten kommit ikapp laget då man har tre raka förluster. Jag tror att den roliga tiden för laget är över nu och man får nog istället fokusera på att komma så högt upp som möjligt men toppen, nej tyvärr.

AIK har endast 16 poäng efter sina 13 spelade matcher och ligger i bottenskiktet av tabellen men jag tror man snart kommer börja klättra rejält i tabellen då den är väldigt jämn. Mot slutet har man slagit Västerås, Mora och Pantern samt spelat jämnt mot Tingsryd. Ett Västervik i dålig form bör man kunna utmana i allra högsta grad.

Om man kollar tabellen så lockar självklart raka ettan men med tanke på lagens form så går jag emot det och testar X2 till 1,70x pengarna hos 10Bet. AIK har höjt sig mot slutet och jag tror det bara är början på en fin period för laget.