Match: Arsenal-Basel (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Vilken skön tisdag det blev, maximal utdelning! Fyra av fyra spel satt, BLGM i Monaco-Leverkusen satt långt inne (1-1 i 94:e) men det tackar vi för. I övrigt satt Juventus att vinna plus hålla nollan, hörnspelet i Tottenham samt raka ettan i Sevilla utan några större problem. Låt oss hoppas på en lika härlig onsdag, när Arsenal tar emot Basel. Bolagen underskattar schweizarna här enligt mig, de kommer absolut bjuda upp till kamp. Att Arsenal står i 1,33 är ett stort skämt..

Basel har inlett säsongen STRÅLANDE, i ligan har man efter nio omgångar hela nio vinster. 27 poäng av maximala 27, det är ruskigt imponerande. 29 (!) mål framåt har det blivit samtidigt som man endast släppt in sju. Att Arsenal ska leka hem tre poäng, något bolagen verkar ha för sig, köper jag inte för fem öre. I första CL-omgången kryssade man mot Ludogorets, visst borde man kanske ha vunnit den matchen med tanke på att man spelar i samma grupp som Arsenal och PSG, känns lite som bortslarvade poäng, men chansen till avancemang finns fortfarande. Räknar absolut inte bort schweizarna, varken när det kommer till avancemang eller i den här matchen. Tror stenhårt på att man lyckas sätta minst en kasse mot. Minst. Själv kommer jag syna Basel över 1,5 mål.

Arsenal, jo de är riktigt formstarka. Obesegrade i de sju senaste matcherna, tre raka segrar. Att engelsmännen ska sätta en kasse ser jag som skrivet i sten. Senast krossade man Chelsea (hur ofta brukar man höra det) med hela 3-0 i ligaspelet, dessförinnan krossade man Nottingham i ligacupen med 4-0. Och innan dess, 4-1 mot Hull. Ni ser själva, tio mål framåt på de tre senaste. Säger inte att Arsenal inte bör favoriter här, för det ska man helt klart vara, men aldrig att man ska ligga på 1,33. Basel är mycket bättre än vad oddset visar. Och det här med Champions League-spel och Arsenal.. vet inte riktigt hur lika det rimmar, känns som att det inte går att lita på detta Arsenal till hundra i dessa sammanhang.

Jag spelar båda lagen gör mål till fina 1,80, ALLA dagar i veckan. Kan sluta hur som helst, jag själv tror starkt på 2-2. Lycka till vid rygg!