Match: Sverige-Finland | (JVM) | Speltips: Sverige -1 asian | Odds: 1,80 | Spelstopp: 23:00 | Spelbolag: Coolbet

Sverige möter ikväll ett svagt Finland som har två raka förluster..

Finland har inlett bedrövligt dåligt och om det beror på spelarnas kvalité eller om man helt enkelt inte får ihop laget vet jag inte. Jag tror dock inte att det vänder ikväll bara för att man är ”pressade” till att vinna som det brukar låta då det är väldigt svårt att ta sig ur en sådan här negativ start för ett JVM lag. Om Sverige gör första målet i matchen så tror jag inte Finland kommer ha en chans faktiskt.

Sverige slog Danmark enkelt i första matchen vilket dock var väntat och det var först igår som vi skulle få se hur man stod sig när man mötte bättre motstånd i form av Schweiz. Som jag varnade för så stod Schweiz bättre upp än vad de flesta hade förväntat sig och det var först i slutminuterna av matchen som Sverige kunde sätta spiken i kistan. Även fast spelet kanske inte var helt klockrent så fick vi se vilka fantastiskt bra spelare vi har individuellt, t.ex så sprätte Lias Andersson upp en puck som knappt egentligen var en målchans. Utöver det så hade vi en hel del andra ljusglimtar och det känns som att laget har något att bygga vidare på.

Sverige har ett riktigt bra lag i år och verkar även ha fått ihop det bra som lag, inte bara bra individuellt som det ibland brukar vara. Det finns en hel del spelare av hög klass som kan avgöra matcher på egen hand som vi igår fick se genom Lias Andersson men även flera andra prestationer som dock inte resulterade i mål. Man möter dessutom ett rejält sargat Finland som fått en hemsk start på JVM och jag tror man åker på en tredje förlust ikväll. Jag testar Sverige -1 asian till 1,80x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet