Under 5.5 mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 18.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rögle saknar av allt att döma sin bästa spelare inledningsvis – Adam Tambellini

  • Djurgårdens storstjärna Dick Axelsson är avstängd efter förra matchen mot Malmö

  • Rögle stod för en bra match defensivt mot Växjö senast

  • Djurgårdens målvakt Niklas Svedberg höll nollan senast och lär få fortsatt förtroende

  • Spelet har suttit i fem av senaste sju mötena mellan lagen

Utgick i andra perioden

Rögle stod för en stark inledning på SHL när man kammade full pott mot både Linköping och HV71 under de två inledande omgångarna. Senast mot Växjö kom man inte riktigt upp i nivå och förlorade med snöpliga 1–2 mot Växjö på bortaplan. Dessutom åkte man hem till Ängelholm med en tung skada. Nyförvärvet Adam Tambellini från Modo klev av isen i den andra perioden och allt talar för att forwarden missar morgondagens match då han inte fanns med på fredagens träning. Ett tungt avbräck för Rögle eftersom Tambellini stått för sex poäng inledningsvis.

För Djurgårdens del tog man en viktig trepoängare senast mot Malmö på Hovet efter att man förlorat premiärmatchen mot Frölunda. Men det blev en dyrköpt seger. Lagets stora stjärna Dick Axelsson fick lämna matchen efter första perioden då han ådragit sig ett matchstraff under periodpausen. Under fredagen kom domen och Axelsson blir avstängd i två matcher. Inget välkommet besked för Djurgårdens tränare Robert Ohlsson som den här säsongen behöver alla spelare tillgängliga om man ska lyckas ta en så hög tabellplacering som möjligt.

Höll nollan senast

Det är två tunga avbräck som båda lagen drabbas av. Tambellini har visat sig vara en riktig jackpotvärvning av sportchef Chris Abbott medan Dick Axelsson är en av SHL:s bästa spelare när han är på humör. Nu tvingas båda lagen röra om i sina toppkedjor och det är ingen tränare som jublar. Istället så kommer båda lagen få förlita sig på sina förstakedjor. Det är inga dåliga förstakedjor, men i lagens båda andrakedjor kommer det bli rotation och det kommer påverka flera poänggivande spelare som matchat in sig.

Djurgården saknar den här riktigt offensiva spetsen i år och det har märkts stundtals inledningsvis. I senaste matchen fick man lite utdelning men det här laget behöver en stabil defensiv – och det har man visat att man har. Man har två stabila målvakter och bra backar. Niklas Svedberg höll nollan senast och lär få fortsatt förtroende. Rögle har också en bra defensiv men det här laget förlitar sig mycket på sin offensiv. Nu tappar man sin bästa spelare under första omgångarna och jag tror det kommer märkas. Under 5.5 mål spelas till 1.76.

Speltips.se ger tipset:

Under 5.5 mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.