Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Columbus kommer från en förlust mot Chicago senast.

  • Jag är inte övertygad om Columbus spel såhär långt, saknar intensitet under en hel match.

  • Dallas har tagit poäng i fem av sina sex spelade matcher den här säsongen.

  • Dallas har bara förlorat en match efter fulltid.

Två matcher, två förluster

Columbus avslutade sitt dubbelmöte med Chicago Blackhawks under natten måndag med att åka på en 3-1 förlust. Man vann det första mötet med 2-1, i denna matchen var det Boone Jenner som gjorde lagets enda mål. Merzlikins gjorde 33 räddningar, Blue Jackets är nu 4-3-3 den här säsongen och fick sin poängsvit avslutad på sju raka matcher.

För Dallas Stars del så avslutade även dem ett dubbelmöte men för deras del var det mot Carolina Hurricanes. Det första mötet förlorade man ganska klart med 4-1 innan man nu senast förlorade med 4-3 efter straffar. Jamie Benn stod för ett mål och en assist för Dallas och Anton Khudobin gjorde 37 räddningar mellan stolparna. Alexander Radulov gjorde det enda målet för dem i straffläggningen.

Lotteri med straffar

Columbus kommer som sagt hem igen efter att ha spelat två raka bortamatcher mot Chicago Blackhawks där man förlorade den sista. Innan dess så lyckades man ju faktiskt slå Florida Panthers efter straffar men förlorade samtidigt det första mötet mot dem några dagar innan dess. Jag vill se att Columbus börjar spela mer konsekvent på den nivån de är kapabla innan jag känner mig komfortabel med att spela på dem. Just nu gör dem inte det.

Dallas däremot har bara en förlust den här säsongen och öppnade säsongen fruktansvärt starkt med fyra raka storsegrar förutom en. Det första mötet mot Hurricanes förlorade man med 4-1 och det kändes som man blev lite tagna på sängen där men nu senast hade man ryckt upp sig och jag gillar det jag såg trots förlusten på straffar.

Speltips.se ger tipset:

Dallas Stars att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/2 kl 20.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.