Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool förväntas rotera återigen, när Manchester City-mötet prioriteras.

  • Jurgen Klopp kan behöva matcha in ett/eller båda sina nyförvärv redan här.

  • Fabinho och Sadio Mane är osäkra, förväntas vila inför helgens tungviktsmöte.

  • Brighton imponerande kraftigt mot Tottenham och kommer till Anfield med fin form.

  • Pressen ligger hos hemmalaget, Brighton kan gå in i den här matchen precis som man gick in mot Spurs senast.

Roterar troligtvis

Frågetecknen är många inför Liverpools möte med Brighton under onsdagen. Här kan man vila både Fabinho och Sadio Mane för att man skall kunna utnyttja stjärnorna i stormötet mot Manchester City i helgen. Värvningen av Kabak från Schalke lär inte spela in allt för mycket här, trots att Klopp likaväl kan ge honom chansen direkt. I engelsk media är det mycket fokus på fel match och inte alls det fokuset som skall vara på den här matchen, det återstår att se hur hårt Liverpool prioriterar denna. Det är såklart en okej elva som ställs ut av Liverpool, men frågan är hur långt det räcker mot ett mycket hungrig Brighton.

Jag chansar på att det återigen blir kapten Henderson i backlinjen, för att sedan flytta upp honom i mittfältet mot Manchester City i helgen och därmed in med ett nyförvärv. Hans kollega senast var bra och lär få chansen igen. Nja, allt stämmer inte riktigt i Liverpool ännu trots att vinsten mot Tottenham var något typ av tecken på en stigande form. Här blir det tight.

Ingen press

Låt oss ta en sekund och berömma Graham Potter och hans Brighton. Insatsen mot Tottenham var fenomenal trots att motståndarna inte alls har någon vidare form. Det var full fart från start och jag skulle säga att det var klasskillnad emellanåt. Jose Mourinho valde som vanligt några ursäkter, men dom betyder noll efter 1-0 förlusten. Brighton blandar visserligen och ger en hel del under säsongen men ser ut att ha hittat självförtroendet igen. Nu möter man Liverpool på bortaplan, en match som kommer i ett perfekt läge för laget medans Liverpool gärna hade sett annat motstånd.

Brighton +1.5 tycker jag är ett bra spel och ett spel som skall räcka långt. Jag väljer dock att ta en lite mindre insats, då Liverpools bästa dagar är klasskillnad jämt emot Brightons. Men nej, avbräck och lite fel fokus i hemmalaget öppnar för spelet.

Speltips.se ger tipset:

Brighton +1.5 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.