Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG har vunnit sex av sina sju senaste

  • Bordeaux kommer med en hemsk form – sex förluster och ett kryss de sju senaste

  • PSG är extra motiverade då man ännu inte innehar förstaplatsen i ligan

  • PSG har släppt in två mål på sju matcher

  • PSG saknar offensiv kraft men bör ändå lyckas lösa komfortabel seger – vi backar upp med pengarna tillbaka om PSG vinner med uddamålet

Horribel form

Bordeaux har stått för en väldigt fin säsong i franska högstadivisionen, men på sistone har man tappat en hel del mark i tabellen och formen talar för att man ramlar ännu längre ner. När de franska lagen ställs mot PSG är det viktigt att ha med sig några starka prestationer och en fin form i bagaget – men här kommer Bordeaux med motsatsen. Bordeaux har förlorat hela sex av de sju senaste, där undantaget är en mållös ligamatch mot Marseille där Bordeaux var två man mer i nästan halva matchen.

Bordeaux lyckades spela oavgjort mot PSG tidigare under säsongen, men har svårt att se detta upprepa sig med tanke på hur det sett ut för hemmalaget sedan årsskiftet.

Viktiga poäng på spel

För första gången på ett bra tag är det spänning som råder i Ligue 1 efter att PSG tappat en hel del poäng samtidigt som lag som Lille och Lyon levererar. Det var ett rätt bra tag sedan PSG låg parkerade på förstaplatsen i tabellen och även om man radat upp vinster på senaste är det fortsatt Lille som leder. PSG hoppar dock upp i serieledning vid vinst här, så det är viktiga poäng på spel mot Bordeaux. PSG spelar alltså med mycket motivation just nu, samtidigt som man kommer med en betydligt bättre form. PSG har vunnit sex av de sju senaste matcherna.

Nämnvärt är att PSG saknar Neymar och Di Maria på grund av skador, samtidigt som Mbappé är avstängd. Offensiv kraft saknas alltså för PSG, men samtidigt har de två förstnämnda saknats under en längre period och PSG har sett farliga ut ändå. Laget går starkt under Pochettino och man bör kunna lösa en relativt komfortabel seger trots avbräcken.

PSG -1,0 mål, där vi får pengarna tillbaka vid uddamålsseger, ger hela 1.71 gånger pengarna. Två units investeras!

Speltips.se ger tipset:

psg -1,0 mål hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.