Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Timrå har haft en lysande säsong och man vann grundserien med god marginal

  • Västervik har redan överträffat alla och har inte någon stor kravbild på sig utifrån sett

  • Timrå har en oerhört stark och skicklig trupp och bör bräcka Västervik

  • Timrå är oerhört starka på hemmaplan och det är få poäng man tappat i NHC Arena

Imponerande bedrift

Timrå kunde till slut ta sig vidare till semifinal efter en helt okej insats mot AIK. Timrå var det bättre laget, även fast det finns en nivå till att få ut av det här laget. AIK stod upp bra och vann bland annat match två i Timrå, men närmare än så kom aldrig “Gnaget” och nu fick man se Timrå ta steget till semifinal istället, något som inte är oväntat. Formkurvan har legat på topp under hela säsongen och det har väldigt sällan funnits några tvivel kring det här laget.

För Västerviks del fortsätter den här säsongen bevisa vilken enastående klubb det här är. Budgetmässigt är man en av klubbarna i botten, men det visar man inte på planen. Sportchef Emil Georgsson har värvat otroligt smart utifrån tillgångarna och huvudtränare Mattias Karlin gör guld av sand. I det här laget hittar vi flera tongivande transatlanter och en spelare som Michael Kapla har varit HockeyAllsvenskans bästa back den här säsongen. Målvakten Daniel Marmenlind har tagit enorma kliv den här säsongen och växt fram till ett otroligt eftertraktat namn inför nästa säsong.

Svårt att hitta någon svaghet

Västervik var absolut inte uträknade i matchserien med Södertälje, men man hade helt klart inte något favoritskap på sig. Istället skeppade man hem segern i fjärde matchen och inkasserade en semifinalbiljett. Inför säsongen tippade många Västervik i botten av tabellen men det har man inte visat något sken av. Nu får man däremot det tufft tror jag.

Timrå är ett hack upp från Södertälje och det kommer krävas oerhört mycket för att Västervik ska kunna bräcka topplaget i bäst av sju matcher. Timrå har egentligen ingen svaghet i någon lagdel och även fast man kan göra någon blunder här och där så är det inget som stoppar dem i en sådan här lång matchserie. Västervik borde kunna utmana i någon match men är alldeles för svaga, något jag tror man får räkna med. Timrå att vinna första matchen klickas.

Speltips.se ger tipset:

Timrå vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/4 kl 23.15

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.