Till Supertipset

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Båda lagen har gjort mål i sex raka inbördes möten.

  • Fulham har löst spelet i tre av deras fyra senaste ligamatcher på bortaplan.

  • QPR har löst spelet i tre av deras fyra senaste hemmamatcher.

  • Aleksandar Mitrovic har mäktat med hela 23 fullträffar den här ligasäsongen.

  • Båda lagen har visat upp ostabila försvarsspel under de närmaste omgångarna.

Svag form efter uppehållet

För flera år sedan kunde detta lika gärna varit ett möte i den engelska högstaligan. Men just nu befinner sig klubbarna Queens Park Rangers och Fulham i den engelska andradivisionen. Dessa två drabbas samman på Kiyan Prince Foundation Stadium under tisdagskvällen, det är den 40:e omgången av Championship.

Med sju omgångar kvar har dessa två lagen helt olika ambitioner inför avslutningen. Hemmalaget QPR befinner sig i det så kallade ingenmanslandet och hoppet om en kvalplats är långt borta. Championship är som alltid väldigt jämn och det gäller för QPR att fortfarande hålla avståndet till den stundande bottenstriden. Hemmalaget har inte riktigt fått till det efter det långa uppehållet, de står på två raka förluster. Retligt eftersom att QPR hade en oerhört fin form innan de blev tvungna att gå på uppehåll. Nu väntar ett motstånd som också haft det tufft under den närmaste tiden, vi tror på en målrik tillställning!

Jagar en återkomst i PL

Fulham är för många en välkänd klubb som spenderat flera säsonger i den engelska högstaligan. Men läget har varit lite annorlunda under de senaste året och laget kämpar nu för en efterlängtad återkomst. Fulham spelade i Premier League förra säsongen men presterade inte tillräckligt bra för att förnya kontraktet. Istället hamnade laget på e 19:e plats och åkte rakt ner i den engelska andraligan.

Trots fallet har Fulham kommit på benen snabbt igen och jojo-effekten kan bli verklighet. I skrivande stund hittas gästerna på en femteplats i tabellen med 64 inspelade poäng. Klubben var uppe i den absoluta toppen tidigare, men efter två raka förluster har några konkurrenter klättrat förbi. Med sju omgångar kvar lever fortfarande hoppet om ett direkt-avancemang upp till PL, annars får laget kämpa i det nervkittlande kvalspelet. Målmaskinen Aleksandar Mitrovic har mäktat med hela 23 ligamål den här säsongen och hittas på en delad skytteligaledning. Däremot har serben gått mållös i fyra raka ligamatcher, Fulham måste få igång den storväxte anfallaren igen om de ska utmana i den absoluta toppen.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/6 kl 14.27

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.