Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wild förlorade ett av de två möten man hade mot LA Kings senast.

  • Man såg inte lika övertygande ut där som man gjort tidigare.

  • Avalanche har vunnit två raka med en målskillnad på 10-3.

  • Avalanche såg riktigt vassa ut i de två senaste mötena med Sharks och tror man fortsätter på det spåret här.

  • Avalanche var lite trögstartade i början av säsongen då man blandade och gav rätt mycket. Nu är man betydligt bättre och mer konsekventa.

Olika matchbilder

Minnesota Wild gjorde tre mål i den första perioden efter att ha klarat sig igenom en hel del utvisningar och sen lyckades man dra ifrån ännu en gång när man slog LA Kings senast i en match som hade slutspelskaraktär över sig. Eller ja, så mycket slutspelskaraktär en match kan ha med ett par dussin människor i arenan. Den effektiva starten grundades nog i att Marcus Foligno slängde handskarna och tog en tidig fight mot Kurtis MacDemid i Kings för att få igång laget.

För Colorado Avalanche så gjorde Philipp Grubauer 21 räddningar i en 3-0 vinst mot San Jose Sharks i Ball Arena under natten till fredag. Den hållna nollan var Grubauers andra för säsongen och 13:e i NHL. Nazem Kadri gjorde två mål och stod för en assist, Andre Burakovsky gjorde mål och Brandon Saad stod för två assist för laget som nu är 5-3-0. Detta efter att ha vunnit två raka matcher mot Sharks med en målskillnad på 10-3.

Svåra att bedöma

Minnesota Wild är i min mening ett svårt lag att placera i nuläget då dem helt enkelt inte ger en någon form av konsekvens överhuvudtaget. Innan segern mot Kings förlorade man två raka, det andra mötet mot San Jose Sharks och sedan det första mötet mot LA Kings. En stor anledning till varför man lyckades vända förlusttrenden till en seger är garanterat att man valde att gå för en tidigt fight i matchen och få energi ifrån det som sades i intervjuerna efteråt. Det är inget man gör i varje match direkt vilket gör att dem är svåra att placera.

Colorado däremot har gått lite ifrån att blanda och ge till att visa sin fulla potential i de två senaste mötena mot Sharks där man vann bägge mötena med en målskillnad på 10-3. Dem ingjuter lite mer förtroende just nu och jag väljer att lägga mitt förtroende hos Landeskog & CO här!

Speltips.se ger tipset:

Colorado Avalanche (ML) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.