Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Växjös motståndare har löst spelet i sju av elva matcher den här säsongen.

  • HV71 har tre raka segrar.

  • HV71 har löst spelet i sex av de åtta senaste matcherna.

  • Växjö har varit inblandade i åtta matcher där segraren vunnit med uddamålet.

  • Lagen möttes så sent som i torsdags, då vann HV71.

Inblandade i många tighta matcher

Växjö har under den här säsongen varit med och nosat på poäng i samtliga matcher som laget spelat. Det är både lagets stora styrka men också en nackdel där man i ständigt jämna matcher också riskerar att tappa viktiga poäng i slutskedet av matchen. Av Växjös elva spelade matcher den här säsongen är det åtta som har slutat med en uddamålsseger för något av lagen. Två ytterligare matcher har slutat med tvåmålsseger och egentligen är det bara Växjös 5-1 seger hemma mot Brynäs som varit klara siffror.

Växjös motståndare har hittills löst poäng i sju av elva matcher den här säsongen vilket ger ett HV71 i god form goda möjligheter att åtminstone ta med sig minst en poäng från den här matchen. Nu kommer man från två raka förluster i förlängning och självförtroendet har troligen fått sig en tankeställare efter dessa två matcher för Sam Hallams mannar. Lagen ligger också intill varandra i tabellen så en jämn match bör vara att vända.

På gång mot toppen

Som nämnt i ingressen så är HV71 nu på gång efter en minst sagt knackig start på säsongen. Tre raka segrar och Lias Andersson tillbaka i laguppställningen efter lång avstängning ger också självförtroende som är välbehövligt för framtiden för HV71. Och med självförtroende så finns det en enorm hög nivå i det här HV71. Spelare som Simon Önerud, Anton Wedin, Johannes Kinnvall och Alexander Bergström är rakt av klass och då får man också god hjälp av Fredrik Forsberg som fortsätter att hitta nätet på samma sätt som i Hockeyallsvenskan förra säsongen.

HV71 löser också vårt spel i hälften av årets matcher, men framförallt löser man det i sex av de åtta senaste matcherna. Man har visat att på senare tid att man är att räkna med och nu verkar formen på topp med tre raka segrar. Man fick också ta en välbehövlig bortaseger senast mot Leksand, en viktig nolla att spräcka för framtiden. På hemmaplan har man visat styrka, nu gäller det att man börjar ta poäng även på resande fot.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/10 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.