Match: Anaheim-Pittsburg | (NHL) | Speltips: Över 5 mål | Odds: 1,80 | Spelstopp: 03:30 | Spelbolag: 10Bet

68% i träffprocent under oktober månad, låt det fortsätta så. Dessvärre så missade jag första spelet idag, trodde verkligen mer på Juventus än så, framförallt på hemmaplan.

Hemmalaget Anaheim har varit helt okej i inledningen av NHL-säsong men det har svängt rejält. För att ge ett exempel så förlorade man hemma mot Columbus med 0-4 och natten därefter slog man Los Angeles med 0-4 på bortaplan. 6 av lagets 10 spelade matcher hittills har slutat med över 5 mål.

Pittsburg har inlett på ett liknande sätt men bör nog vara favoriter här trots allt. Man har en spännande trupp med en blandning av nytt och några mer rutinerade herrar. Hittills har man plockat 10 poäng på 9 matcher vilket kanske är under förväntningarna men man lär nog snart få igång maskinen på fullt allvar. Har bifogat lagets fem senaste matcher, tycker det talar lite för sig självt med de resultaten.

Pittsburghs senaste 5 matcher:

Philadelphia-Pittsburgh: 4-5

Pittsburgh-New York Islanders: 4-2

Pittsburgh – Florida: 3-2

Nashville – Pittsburgh: 5-1

Pittsburgh-Colorado: 3-3

Båda lagen spelar målrika matcher, framförallt bortalaget Pittsburgh. Hittills har man i stort sett under alla matcher spelat målrikt och det tror jag även man gör ikväll. Jag testar över 5 mål till 1,80x pengarna hos 10Bet, blir det 5 mål så får vi pengarna tillbaka.