arsenal vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arsenal går starkt under Arteta och har inlett säsongen med två vinster de tre första ligaomgångarna samt avancemang i cupspelet

  • Sheffield United har varit en stor besvikelse hittills med tre raka förluster

  • Sheffield United har inte lyckats göra ett enda mål framåt under de tre första matcherna

  • Lagen möttes senast i kvartsfinalen av FA-cupen i somras, där Arsenal gick segrande med 2-1

  • Arsenal har endast en förlust de tio senaste matcherna, där man gått segrande ur en stor majoritet

Spelar hem tre poäng!

Arsenal fortsätter utvecklas under Arteta och man har på senaste tiden presterat riktigt bra. En godkänd avslutning på förra säsongen i Premier Leauge följdes upp med succé i FA-cupen där man säkrade sin första titel under Arteta, detta efter att ha besegrat rivalerna Chelsea i finalen. På vägen dit slog man ut bland annat Manchester City. Sedan dess har man spelat hem Community Shield och startat nya säsongen fint med två segrar av tre, undantaget förlust mot Liverpool.

Nu senast slog man ut Liverpool ur EFL-cupen efter straffar, så man kommer med ett härligt självförtroende här – något Sheffield United knappast gör. Arsenal ska ha riktigt goda chanser till tre poäng på söndag, man kommer formstarkt mot ett lag som inte alls kommit upp i nivå under starten av säsongen och londonlaget har heller inga betydande skador att oroa sig över. Hade knappast förvånat med en komfortabel vinst.

Tre raka förluster

Sheffield United var ju ett stort utropstecken förra säsongen då man som nykomlingar hängde med uppe i toppen bland europaplatserna i Premier League under stora delar av säsongen. Till slut blev det dock en niondeplats efter en mindre lyckad avslutning, men oavsett så imponerade man stort och förväntningarna blev större inför pågående säsong. Men tre omgångar in så har Sheffield United inte bara misslyckats med att ta poäng – man har dessutom inte ens gjort ett enda mål framåt. Visst, man kom nära senast mot Leeds, men ett facit på noll gjorda mål när motståndarlagens namn varit Wolves, Aston Villa och Leeds är väldigt svagt och helt klart underkänt.

Formstarkt mot formsvagt är vad som gäller under söndagen, där Arsenal dessutom är det bättre laget på pappret. Sheffield United ska inte ha speciellt mycket att komma med här, därav tycker jag att oddset på hemmasegern är lite väl generöst. Två units investeras i att Arteta och hans manskap löser seger!

Speltips.se ger tipset:

arsenal vinner hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.