Mané gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 08.35

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mané har mäktat med tre mål efter tre spelade omgångar.

  • Mané har gjort mål i deras två senaste ligamatcher mot just Aston Villa.

  • Vi tror att Liverpool kommer dominera matchen fullständigt.

  • Mané kommer utvilad till söndagens batalj. 28-åringen vilades nämligen i torsdagens cupmatch mot Arsenal.

  • Mané ställs förmodligen mot en orutinerad högerback som bara spelat två PL-matcher i hans karriär hittills.

Upp till bevis

Under söndagen bjuds på vi på ett spännande möte i Premier League mellan Aston Villa och Liverpool. Gästerna är givetvis solklara favoriter inför detta mötet trots hemmalagets fina form. Aston Villa har fått sig en kanonstart på den här ligasäsongen – laget innehar två segrar efter två spelade omgångar.

Aston Villa har visserligen ställts mot svaga Fulham och Sheffield United, men Dean Smiths mannar har ändå imponerat. Nyförvärvet Emiliano Martinez har redan presenterat sig rejält i den nya klubben, argentinaren räddade en straff i ligapremiären. Martinex har tillsammans med backlinjen lyckats hålla nollan i de två första omgångarna. Men nu ställs laget mot ligans tuffaste motstånd, nämligen mästarna Liverpool. Trots en fin inledning tror vi på en kraftig dominans signerad av Klopps mannar.

Öppnat målkontot

Liverpool har spelat tre matcher av den nya ligasäsongen. Det är ingen förvåning att mästarna besitter tre raka segrar och nio gjorda mål såhär långt. Klopp och hans mannar har fortsatt på de vinnande spåret ifrån förra säsongen, de har dessutom fått in några fina nyförvärv under transferfönstret. Mittfältaren Thiago är en av ligans mest spännande nyförvärv inför den här säsongen. Det återstår att se ifall spanjoren kan matcha förväntningarna som är ställda på honom.

Men under söndagen väljer vi att hålla ett extra öga på Liverpools nummer tio, det vill säga Sadio Mané. Yttern har fått sig en fin inledning på säsongen och hittat nätet direkt. Mané har mäktat med tre ligamål på de tre första omgångarna och sett oerhört vass ut. Senegalesen var ett ständigt hot i senaste ligamatchen mot Arsenal där han gjorde 1-0 i 28:e matchminuten. Mané kommer utvilad till söndagens match, yttern vilades nämligen i cupmatchen mot Arsenal under torsdagen. Mané har hittat nätet i deras två senaste inbördes möten med Aston Villa i ligaspelet. Vi tror att Villas Matty Cash kommer få det hett om öronen under söndagen!

Speltips.se ger tipset:

Mané gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/10 kl 08.35

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.