Speltips:

Jag väljer att spela på att det bli över 2.5 mål. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 02/12 kl 15.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i Southamptons sex senaste matcher.

  • Southampton har gjort mål i fem raka matcher.

  • Southampton har inte lyckats hålla nollan på nio matcher.

  • Norwich har gjort fyra mål på två matcher.

  • Norwich senaste match slutade 2-2.

Viktiga poäng på spel i botten

Southampton har haft en tuff inledning på säsongen och efter den totalt förkrossande 0-9-förlusten mot Leicester var det mycket spekulationer om tränare Ralph Hasenhüttl framtid i klubben. Österiken fick vara kvar och de rödvita har efter storförlusten spelat upp sig och på de två senaste matcherna har man tagit fyra poäng.

Närmast tog Southampton tre poäng när man vände från underläge och vann mot tabelljumbon Watford. De tre poängen gjorde så man gick förbi onsdagens motståndare Norwich i tabellen och nu placerar sig på en 18:e plats.

När Southampton spelar fotboll brukar det bli målrika tillställningar och lagets sex senaste matcher har samtliga slutat med över 2.5 mål. De rödvita haft det otroligt svårt att hålla nollan, man har inte gjort det på nio raka matcher. Bättre ser det ut för Southampton i offensiven man har gjort mål i fem raka matcher och på de två senaste matcherna har man gjort fyra stycken mål.

Målskyttet börjar ta fart igen

Inför den 15:e omgången av Premier League placerar sig Norwich näst sist i tabellen. Nu väntar Southampton som placerar sig endast ett poäng framför. Det är onekligen en otroligt viktig match för bägge lagen, kanske speciellt för Norwich. Vid förlust hamnar man fyra poäng bakom och trots att säsongen är lång är det alltid jobbigt att hamna efter tidigt.

I förra omgången tog Norwich emot Fredrik Ljungbergs Arsenal hemma på Carrow Road. Norwich hade ledningen två gånger men Arsenal kom tillbaka och matchen slutade tillslut 2-2. Förutom ett viktigt poäng var andra matchen i rad som som Norwich gjorde två stycken mål framåt. Skönt för Norwich att de fått igång målskyttet igen.

Ett problem för Norwich har under säsongen varit defensiven. På 14 stycken matcher har man släppt in hela 30 stycken mål. Det är någonting som behöver förbättras för att man ska kunna hänga kvar i serien. För att vara en nykomling spelar Norwich väldigt offensivt, det har gjort att man i del matcher släppt till alldeles för mycket i försvaret. Samtidigt så har lagets offensiva spel i stunder imponerat, till exempel när man lyckades besegra regerande mästarna Manchester City

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 02/12 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.