Match: Norge-Tyskland (VM-kval) | Speltips: Tyskland -1 Asian | Odds: 1,67 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Norge tar emot Tyskland i VM-kvalet, och inte mycket tyder på att norrmännen kommer kunna störa Joachim Löws mannar som jag tror kommer ta tre bekväma poäng.

Tyskland tog en stabil 2-0-seger mot Finland i en match som för det mesta kom att handla om Bastian Schweinsteigers avsked från det tyska landslaget. Löw valde att mönstra ett rätt så ungt lag och känslan här säger att Löw kommer starta med ett ännu starkare lag, här är det full fart framåt som gäller. Tyskarna är verkligen inte kända för att spela safe och spara på krutet.

Startelvan mot Finland:

Ter Stegen, Mustafi, Hectro, Schweinsteiger, Sule, Meyer, Götze, Bellarabi, Kimmich, Volland, Brandt

Spelare som Özil, Hummels och Kroos väntas kliva rakt in i startelvan ikväll.

Norge kommer från 0-1-förlust på hemmaplan mot Vitryssland, och det är inte mycket som stämmer just nu. Ett enda skott på mål under hela matchen är inte godkänt. Minst 4-5 nivåer måste man höja sig för att kunna rå på ett tyskt landslag och det tror jag inte man lyckas med. Tyskarna -1 Asian handicap finns att plocka till 1,67 på BET365, det innebär att Tyskland måste vinna med minst två mål, och skulle man vinna med uddamålet innebär det pengarna tillbaka. Jag synar, lycka till!