CSKA Moskva vinner hos ComeOn

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/10 kl 23.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • CSKA är ett oerhört bra lag och man har vunnit tio av dom tolv inledande matcherna den här säsongen

  • Dynamos form har senaste tiden sviktat och man har två förluster dom tre senaste matcherna

  • CSKA mötte senast serieledaren i den östra konferensen, Avangard Omsk och vann med 4–2

  • Dynamo Moskva har ett sämre spelarmaterial än CSKA och inte alls samma bredd

  • CSKA Moskva har vunnit sex av dom åtta senaste hemmamatcherna mot Dynamo Moskva i seriesammanhang

Tunga spelartapp

CSKA Moskva har öppnat säsongen 20/21 fint och är serieledare i sin konferens efter tolv spelade matcher. Laget är ett av de främsta lagen i ligan och är alltid en het aspirant på att vinna Gagarin Cup. I år är inget undantag. Laget har däremot haft ett par tunga tapp under sommaruppehållet där ryska stjärnspelare som Ilya Sorokin, Kirill Kaprizov och Mikhail Grigorenko lämnat för NHL-spel. Man har fortfarande en ruskigt bra trupp men att tappa dessa spelare svider rejält. Sedan tidigare hittar vi svenska spelare som Lars Johansson, Klas Dahlbäck och Mario Kempe i laget.

För Dynamo Moskvas del är man inte lika högt tippade som sin rival, men laget brukar alltid vara med och smyga bakom toppskiktet. I år ligger man fyra i tabellen efter tolv spelade matcher och det är där någonstans som vi nog återfinner laget i vår när serien är färdigspelad. Toppspelarna i laget heter Vadim Shipachyov och Dmitrij Jaskin som båda kan producera mycket poäng framåt, men man har inte alls samma bredd som dagens motstånd. Dynamo Moskva har en svensk i laget, Oscar Lindberg som värvades under sommaren från schweiziska NLA där han förra säsongens spelade i Zug.

Svajig formkurva

CSKA Moskva har bevisat den här säsongen att man kommer bli att räkna med senare i vår. Efter tolv spelade matcher har man inkasserat tio vinster och det är ett imponerande facit i en liga som KHL där matcherna duggar tätt med varandra. Senast kommer man från en 4–2-seger med Avangard Omsk och det var en imponerande skalp. Omsk är nämligen serieledare i den östra konferensen. Nu stöter man ihop med Dynamo Moskva för första gången den här säsongen och derby är alltid ett derby, men…

Dynamo har ingen uppåtgående form. Man inledde säsongen med tre raka förluster, för att sedan vinna sex raka matcher. Sedan har man fallit ner i samma mönster som man gjorde under inledningen. Man tog senast en seger mot kinesiska Kunlun, men det är ett av ligans sämre lag. Innan dess hade man samlat ihop till två raka förluster och jag tror CSKA blir en svår nöt att knäcka när det väntar match i CSKA Arena under tisdagskvällen. Motståndet är oerhört jämna och förlorar få matcher under en säsong. CSKA:s kvalité och form blir avgörande här. Raka ettan spelas till 1.95.

Speltips.se ger tipset:

CSKA Moskva vinner hos ComeOn

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/10 kl 23.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.