Axel Olsson|5 mars, 2023, 13:48

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Mitrovic förväntas starta. Fulhams främsta anfallshot.

  • Brentford har varit väldigt starka i hemmaborgen. De har gjort 24 av deras 37 ligamål där.

  • Fulham har varit fenomenala den här säsongen. Sjundeplats och vittring på topp 6.

  • Brentford har haft en ovanligt lång vila fram till den här matchen. Borde vara helt utvilade och fulla av energi.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Hittat en stabilare nivå

Det här är verkligen ett spännande möte och inför säsongen var det nog inte många som trodde att dessa två lagen skulle vara med i diskussionerna kring topp 6. Så är fallet och det är inget snack om saken att dessa lagen förtjänar att ligga där dem ligger. Franks Brentford har fortsatt på samma spår och kanske till och med varit snäppet vassare i år. Förra året var de nykomlingar och de hade ett par rejäla formsvackor, nu har de mer erfarenhet från högstaligan och deras lägsta nivå har varit klart högre.

Brentford har haft en förvånansvärt lång vila inför måndagens batalj. Deras spelschema har ändrats då deras motståndare har haft cupspel, men Brentford har endast ligaspelet att fokusera på och därmed borde de vara utvilade och fulla av energi inför måndagen. De har skapat enorma bekymmer för flera av toppklubbarna och det är inga tvivel på att de besitter ett vasst anfall med Toney i spetsen. Det ska även tilläggas att de har gjort 24 av deras 37 ligamål hemma på Brentford Community Stadium. Hemmaplansfördelen och den långa vilan ger en liten fördel men det är ett oerhört skickligt lag de ställs mot under måndagen.

Fantastisk säsong

Fulham har varit ett stort utropstecken i säsongens ligaspel – nykomlingen har tagit ligan med storm och visat att de är här för att stanna. Marco Silva har verkligen fått fart på det här gänget och de har varit totalt orädda inför den tuffa utmaningen som Premier League bjuder på. De satte tonen i premiären mot Liverpool och därefter har de växlat upp ytterligare under säsongen. Fulham har gått så pass bra att de ligger på en sjundeplats och de har vittring på topp 6.

De har visserligen spelat någon match mer än toppkonkurrenterna men ifall de fortsätter med dessa prestationerna kommer de verkligen sätta press på Liverpool och Newcastle. Det blev ett avancemang i FA-cupen också då London-klubben besegrade Leeds med 2-0 i den femte rundan. Gästerna är obesegrade i sju raka matcher och de har verkligen varit solida prestationer från deras håll. Positiva nyheter är även att storstjärnan Aleksandar Mitrovic förväntas att starta mot Brentford, han är oerhört viktig för deras offensiv och kommer nu tillbaka efter en mindre skadekänning. Med honom i spetsen har Fulham goda chanser att göra mål på Brentford!

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Brentford - Fulham
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.