Match: Tingsryd-Almtuna | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,80 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Tingsryd ångar på och innehar för tillfället en tredjeplats i tabellen, inte många poäng efter Mora och Karlskoga. Man har just nu vunnit nästan allt de sista 10 matcherna och ser ut att fortsätta att vinna då man stått för flertalet imponerande insatser under de senaste matcherna. Ikväll bör man ha bra chans till nya poäng om man spelar så som man tidigare har gjort.

Även Almtuna har kommit igång allt mer, även om resultaten inte alltid kommit så har det sett bättre ut en innan. Senast slog man Oskarshamn med 7-3 i en riktigt galen match där man ledde med hela 5-0 redan efter första perioden. Man är fortfarande kvar i botten av tabellen och måste börja vinna mer för att inte riskera att åka ur, något jag också tror att man börjar göra.

Tidigare under säsongen har detta varit två lag som spelat rätt så målsnåla matcher men nu har det vänt helt. Båda lagen, framförallt Almtuna har spelat målrikt de senaste 6-7 matcherna. Jag ser ingen anledning till varför det inte skulle kunna bli så även ikväll, speciellt inte när båda lagen fått igång målskyttet på allvar. Detta lär bli en riktigt svängig match där jag tror Tingsryd tillslut vinner, 4-2 kanske? Jag testar över 4,5 mål till 1,80x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet