Match: Corinthians-Atletico Mineiro (Brasilien Serie A) | Speltips: X2 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: CherryCasino

Toppmatch i den brasilianska högstadivisionen, när Corinthians tar emot Atletico Mineiro. Jag finner stort värde i bortalaget och dubbelchansen måste testas.

3 Atletico 28 15 7 6 46:37 9 52
7 Corinthians 28 12 5 11 35:29 6 41

Atletico befinner sig på en tredjeplats i tabellen och man har ligaledarna Palmeiras i sikte, som befinner sig fem poäng före. Vinst här samtidigt som de tappar poäng och det blir minst sagt en guldrysare. Formen har faktiskt varit riktigt god på sistone, tre raka vinster har man i skrivande stund och dessförinnan hade man två kryss och en vinst. Ingen förlust på de sju sex senaste matcherna med andra ord, starkt.

För Corinthians del befinner man sig på en sjundeplats, med hela 16 poäng upp till förstaplatsen. Tre förluster och två vinster har det blivit på de fem senaste matcherna, och totalt fyra förluster på de sju senaste matcherna. Formkurvan har varit lite upp och ner under hela säsongen faktiskt, sällan som man följt upp en vinst med en ny. Framför allt så har offensiven varit svag på sistone, endast tre mål framåt har det blivit på de fem senaste, jämfört med Atleticos nio mål.

Tycker värdet ligger på bortalaget här med tanke på motivationen men framför allt formkurvan, vi får hela 1,85 på dubbelchansen och jag tvekar inte! Lycka till vid rygg!