Daniel Jacobsson|6 februari, 2023, 15:04

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • När lagen möttes i Turin (omgång 6) slutade det 2-2.

  • Salernitana har alla möjligheter att stjäla poäng av Juventus i dagsläget.

  • Juventus ser inte alls påkopplade ut i Serie A på senare tid. Är man inte påkopplade här blir det tufft mot nykomlingen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Viktig trepoängare

Salernitana studsade tillbaka på vinnarspåret när man slog Lecce i senaste ligamatchen. Den betyder mycket för framtiden när man tar sig uppåt från botten och närmar sig Lecce, som bara är två poäng före i dagsläget. På senare tid har man, inte helt oväntat, haft stora problem mot storlagen i Serie A. Det här är ingenting som oroar mig inför tisdagens möte mot Juventus, storlaget som blivit av med en hel del poäng och hamnat i mitten av tabellen. Straffade utan någon positiv effekt dessutom, när man hoppades på att hitta krigsinställning och starka prestationer efter det beskedet.

Där är Juventus inte för dagen och då är det passande att hoppas på hemmalaget här. Vi hoppas på Salernitana i den mån att man skall lösa en kasse mot gästerna. Salernitana snittar inga överdrivna siffror när det kommer till antalet mål och förväntade mål den här säsongen, men det lägger vi åt sidan för den här matchen och lägger istället fokus på offensiven i senaste matcherna. Senast löste man två, det gjorde man även i 8-2 förlusten mot Atalanta för några veckor sedan, så det finns absolut potential oavsett vilket matchbild som erbjuds. Senast ledde man med 0-2 redan i paus mot Juve.

Skottskadat

Juventus satsar på cupen i Italien för att stå och lyfta en framgång inför personerna som skickade ner laget i skiten. Poängavdraget innebär att man är långt, långt, långt ifrån titeln den här säsongen. Napoli vinner och vinner samtidigt som Juventus får nya besvikelser. Juventus två senaste matcher är 3-3 mot Atalanta och 0-2 mot självaste Monza, lilla Monza som är i klass med Salernitana den här säsongen och som säkerligen kan ha gett dagens motståndare lite hopp. Juventus har inte fått ordning på saker och ting den här säsongen – och bestraffningen blev bara ytterligare ett slag i raden.

Dusan Vlahovic vårdades in för att frälsa klubben och förhoppningsvis skjuta titeln till Juve, så blev det inte heller. Trots att man inte har en målskytt som öser in mål skall man kunna göra nya på Salernitana under tisdagskvällen. Allt talar för Juventus i det här mötet och det är tack vare truppen som man besitter, man är många steg före och har flera nycklar i sin verktygslåda här. Defensivt ser det dock inte helt bra ut för tillfället och man har inte den där riktiga inställningen i senaste matcherna. Kan Monza, så kan Salernitana på hemmaplan, här klickas BLGM!

fotboll, serie a
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Salernitana - Juventus
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.