Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jag tycker att oddset på San Jose är lite för högt och gör det således väldigt spelvärt.

  • Sharks har vunnit fyra raka matcher vilket inkluderar två vinster mot Minnesota som är oerhört starka.

  • Sharks har fyra raka segrar på hemmais.

  • Anaheim har förlorat tre raka matcher.

  • Anaheim har förlorat sex av sina åtta senaste matcher.

Se hur bra man kan bli

Dylan Gambrell bröt ett likaläge sent i den tredje perioden när San Jose Sharks tog en stabil 3-2 seger över Los Angeles Kings i Staples Center under natten till söndag. San Jose plockade båda matcherna som man spelade i rad här mot Kings och i och med segern sist så har man nu vunnit fyra raka matcher. Detta efter en 3-0 seger under natten till lördag. Laget är nu 17-16-4 för säsongen.

Sharks kapten Logan Couture sa efter matchen att legat verkligen gjort tydliga förbättringar och att han hoppas laget kommer fortsätta på samma sätt under de 19 matcherna som är kvar av säsongen för att göra ett ordentligt försök och se hur bra man kan komma. Kevin Labanc och Evander Kane gjorde lagets andra mål och de hade dessutom varsin assist. Martin Jones gjorde 35 räddningar efter att ha gjort 30 i de förra mötet och han är nu 7-1-1 på sina nio senaste matcher.

Gibson var tillbaka

Jakob Chychrun fulländade sitt första NHL hattrick efter 1:47 spelade av övertiden för att ge sitt Arizona Coyotes en 3-2 seger över Anaheim Ducks i Honda Center under natten till måndag. Chychrun som är en försvarsspelare gjorde sitt tredje mål med ett vristskott bakom den högra tekningscirkeln efter en passning från Clayton Keller.

För Ducks så gjorde Trevor Zegras sin första match i NHL med mer än ett poäng på sitt konto efter två gjorda assist. Laget är 11-21-7 för säsongen och har förlorat tre raka matcher nu. John Gibson gjorde sin comeback för Ducks efter att ha missat tre matcher på grund av skada och stod för 28 räddningar som inkluderade en straffräddning av Keller bara sex sekunder innan Chychrun avgjorde matchen i övertid. Anaheim är inte ett bra lag den här säsongen och mot ett Sharks med vind i seglet och fyra raka hemmasegrar så tror jag inte att detta är deras match att vinna. Seger för Sharks.

Speltips.se ger tipset:

San Jose Sharks att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/4 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.