Jag väljer att spela på båda lagen gör mål Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham har löst BLGM-spelet i fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Everton har löst BLGM-spelet i fyra av deras sex senaste ligamatcher.

  • West Ham kämpar för att slå sig in i topp 4 och ta en drömliknande CL-plats.

  • Inlånade Jesse Lingard har gjort succé och givit West Ham ytterligare en dimension i anfallsspelet. Han har mäktat med nio mål och tre assist på tolv ligamatcher.

  • Everton besitter en stark spelartrupp som leds av en erfaren tränare. Vi förväntar oss mer än vad vi har fått se under den närmaste tiden.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Siktar på topp 4

Engelska Premier League står på schemat när topplaget West Ham tar sig an Ancelottis Everton. Det är två lag som presterat bra den här säsongen och hittas på den övre halvan av tabellen. Det kan inte varit många som tippat hemmalaget West Ham på den placeringen de befinner sig på just nu. Medan flera storklubbar har stött på problem – har West Ham nämligen smugit sig upp på en urstark femteplats.

Efter 34 ligaomgångar kan vi konstatera att West Ham är en av ligans största överraskningen den här säsongen. Den beryktade tränaren David Moyes har skapat en slagkraftig trupp som överraskat samtliga motstånd i säsongens ligaspel. Inlånade Jesse Lingard har varit en totalsuccé i The Hammers och givit laget en ytterligare dimension i anfallsspelet. Engelsmannen är i sitt livsform just nu. Lingard har mäktat med hela nio mål och tre assist på tolv ligastarter. Med fyra omgångar kvar siktar West Ham på att slå sig in i topp 4 igen och knipa en drömliknande CL-plats. Hemmalaget har bjudit på en hel del mål under den närmaste tiden. BLGM-spelet har suttit i fem av deras sex senaste ligamatcher. West Ham behöver en trepoängare ifall de ska klara av att klättra förbi konkurrenterna Chelsea och Leicester.

Ingenting att förlora

Everton fick sig en bra start i ligaspelet och många var hoppfulla om att detta skulle bli en riktigt bra säsong. Förutsättningarna såg riktigt bra ut när Everton värvade in flera starka namn i form av James Rodriguez, Allan och Doucoure. Spelartruppen såg stark ut och laget leddes av en erfaren tränare Carlo Ancelotti. Detta gjorde att förväntningarna på Everton höjdes märkbart och nu efter 34 omgångar kan vi konstatera att klubben inte riktigt levt upp till hajpen.

Gästerna har fortfarande gjort en godkänd säsong när de hittas på en åttondeplats i tabellen, men förhoppningarna var att klubben skulle vara med i kampen om Europa-spel. Everton har löst BLGM-spelet i fyra av deras sex senaste ligamatcher och har egentligen ingenting att förlora i de kvarstående omgångarna.

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
West Ham - Everton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.